*Acest material este sponsorizat

MAIB: extindere calitativă

MAIB: extindere calitativă
Foto: maib.md

MAIB îşi asumă responsabilitatea pentru noi categorii de clienţi şi rămîne fidelă clienţilor istorici BC „Moldova Agroindbank” SA, fiind desemnată cîştigătoarea Licitaţiei Publice privind prestarea serviciilor de deservire bancară a trezoreriilor teritoriale, va prelua distribuirea pensiilor, indemnizațiilor, compensațiilor și altor ajutoare prevăzute în bugetul de stat pentru mai multe categorii de beneficiari. De asemenea, în urma altei Licitaţii Publice, MAIB va presta servicii bancare în vederea recepţionării în numerar a drepturilor de import-export şi a altor plăţi administrate de organele vamale. Astfel, reputaţia şi siguranţa, indicii de performanţă, reţeaua mare de distribuţie, deservirea înaltă - au determinat numeroşi noi clienţi să vină la MAIB.

„Este o nouă etapă în dezvoltarea afacerii Moldova Agroindbank, dar şi în sistemul bancar în ansamblu. Se produce o redistribuire a clienţilor, MAIB revenindu-i un flux mare de clienţi noi pentru care banca îşi asumă responsabilitatea de deservire profesionistă. Această etapă demonstrează atuurile concurenţiale ale MAIB, dar şi deschide noi oportunităţi pentru bancă şi pentru clienţi - atît cei nou veniţi, cît şi cei existenţi care au avut încredere în noi pe parcursul anilor şi la fidelitatea cărora ţinem foarte mult”, a menţionat Serghei Cebotari, Preşedintele BC „Moldova Agroindbank” SA. 

Pentru a face faţă fluxului mare de clienţi noi în filialele băncii şi pentru a păstra condiţiile confortabile de deservire a clienţilor tradiţionali, Moldova Agroindbank întreprinde măsurile necesare, inclusiv de ordin organizatoric, pentru a asigura o capacitate cantitativă şi calitativă maximă de deservire a clienţilor. În acest sens, a fost extins regimul de lucru al angajaţilor din cadrul filialelor, se va optimiza orarul de prestare a unor anumite tipuri de servicii, etc. MAIB are una din cele mai mari reţele de filiale şi agenţii şi, totodată, continuă dezvoltarea acesteia prin deschiderea de noi unităţi prin toată ţara.

Clienţii BC „Moldova Agroindbank” SA care sînt obişnuiţi cu canalele de alternativă de deservire bancară, sînt îndemnaţi să profite din plin de posibilităţile acestora, banca avînd 212 bancomate, inclusiv cash-in/cash-aut, 3025 POS-terminale, 5 centre de autoservire 24 din 24 şi 37 zone de autoservire. Şi clienţii noi sînt invitaţi să aplice şi să utilizeze aceste canale de servicii bancare, pentru a se convinge de accesibilitatea şi comoditatea acestora.

Mai mult, MAIB pune la dispoziţia clienţilor un sistem performant de deservire la distanţă - Internet Banking [email protected], care permite efectuarea mai multor operaţiuni bancare de la computer, de la telefonul mobil sau tabletă, fără a se prezenta la ghişeu.

„Sper că trecerea la o nouă etapă de dezvoltare, la „next level” în afacerea MAIB, însoţită de creşterea numărului de clienţi la filialele băncii, se va produce calm şi rapid, iar clienţii noştri istorici vor fi înţelegători şi vor rămîne în continuare mulţumiţi de calitatea deservirii şi de amablitatea specialiştilor noştri”, a mai spus Serghei Cebotari, Preşedintele MAIB.

În procesul de tranziţie la un nou nivel de dezvoltare, Moldova Agroindbank aplică o strategie de comunicare transparentă şi eficientă, lansînd cu regularitate oferte avantajoase pentru a încuraja încrederea şi fidelitatea clienţilor. Fiind fidelă clienţilor istorici şi asumîndu-şi responsabilitatea pentru noi categorii de clienţi, MAIB îşi reconfirmă Respectul pentru trecut şi Puterea pentru viitor! Pentru mai multe informaţii vizitaţi site-ul reînnoit al băncii: www.maib.md.

P.

P.

Vezi și aceste știri
Aderarea la NATO nu a fost o decizie ușoară, dar a fost cea corectă, a declarat premierul Suediei

Aderarea la NATO nu a fost o decizie ușoară, dar a fost cea corectă, a declarat premierul Suediei

Detalii din dosarul „Frauda bancară”: A fost aplicat sechestru pe bunuri în valoare de șapte miliarde de lei, iar 66 de persoane au calitate de învinuit

Detalii din dosarul „Frauda bancară”: A fost aplicat sechestru pe bunuri în valoare de șapte miliarde de lei, iar 66 de persoane au calitate de învinuit

De la 1 iulie pacienții care suferă de tulburări de spectru autist vor beneficia de un medicament integral compensat

De la 1 iulie pacienții care suferă de tulburări de spectru autist vor beneficia de un medicament integral compensat

Advertoriale
JUMP acum şi începe-ți cariera IT cu Orange Systems

JUMP acum şi începe-ți cariera IT cu Orange Systems

Impactul costurilor ascunse în selectarea furnizorului de igienă

Impactul costurilor ascunse în selectarea furnizorului de igienă

Top 5 beneficii ale uleiului de cocos pentru față și păr

Top 5 beneficii ale uleiului de cocos pentru față și păr

E un efort pe care nu-l putem face
singuri, așa că te așteptăm alături de noi
EMISIUNI
 • Moldova, I am back! | Diana Adamciuc: „Diferența dintre Cluj și Chișinău este că, cel puțin în această țară, eu am sentimentul de «acasă»”
  Moldova, I am back! | Diana Adamciuc: „Diferența dintre Cluj și Chișinău este că, cel puțin în această țară, eu am sentimentul de «acasă»”
 • Copiii știu mai bine: Costum de baie „tigrovîi” și bani destui. De ce avem nevoie pentru o vacanță perfectă (VIDEO)
 • Copiii știu mai bine: „Scump, dom'le, scump!” (VIDEO)
 • Moldova, I am back! | Leo Zbancă: Mie îmi place cel mai mult acasă pentru că avem ce construi, avem la ce visa, avem unde ne porni și avem tare mult lucru (VIDEO)
 • Moldova, I am back! | Gheorghe și Tatiana Cîvîrjic au revenit după 20 de ani acasă și au pus bazele unei afaceri cu aur lichid (VIDEO)
Cele mai populare
 • 1
  Șeful Roscosmos publică imagini din satelit și coordonatele clădirilor în care se desfășoară summitul NATO: „În caz că e nevoie”
 • 2
  Procurorii și ofițerii SIS au descins cu percheziții la domiciliul ex-ministrului Alexandru Jizdan: Acesta e bănuit de îmbogățire ilicită
 • 3
  ANSA scoate din comerț un lot de brânză de vaci. Ar fi identificat grăsimi străine
 • 4
  Boris Johnson afirmă că Putin n-ar fi declanșat războiul din Ucraina „dacă era femeie”. Peskov dă replica: „Freud visa la un asemenea obiect de studiu”
Canalul nostru de pe YouTube
Autentificare
Ai uitat parola?
Salvează articolul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Articolele salvate pentru mai târziu, le vei putea găsi în profilul tău.

Urmărește subiectul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Subiectele urmărite le vei putea găsi în profilul tău.