Mii de zâmbete pentru copiii din Leova, la Shopping MallDova

Mii de zâmbete pentru copiii din Leova, la Shopping MallDova

Shopping MallDova continuă să dăruiască zâmbete copiilor defavorizați. Al treilea grup de micuți entuziaști a ajuns la Chișinău pentru o zi întreagă de distracții și surprize, în cadrul proiectului de responsabilitate socială „Zâmbete de copil la Shopping MallDova”. Cei 22 de copii de la școala internat din orașul Leova au vizitat primul centru comercial din Moldova, unde au fost așteptați cu un program plin de activități vesele și educative.

Ina Mamaliga, coordonator marketing Shopping MallDova: „Cu această a treia vizită am ajuns la jumătatea proiectului și putem spune că oferind zâmbete, primim și mai mult în schimb: căldură, recunoștință, bucurie pură. Suntem foarte mulțumiți că am reușit să aducem câte o scânteie de fericire în inima fiecărui micuț care ne-a pășit pragul și vom continua să împărțim zâmbete tuturor copiilor care au nevoie de ele. Prin acest proiect Shopping MallDova își reconfirmă statutul de actor social responsabil, care contribuie la incluziunea culturală a copiilor din medii dezavantajate”.

Ziua zâmbetelor pentru copiii de la Leova a început cu o adevărată aventură maritimă.

Publicitate
...

...

Ei s-au înrolat la Școala Micilor Marinari, unde și-au luat în serios rolul de marinari curajoși, gata să exploreze marea în lung, în lat și… în adâncuri. Micii mateloți au călătorit virtual cu o corabie de epocă, apoi cu submarinul, descoperind cum funcționează un scafandru, ce înseamnă ecosistem, care sunt cele mai prețioase artefacte, ce mistere ascund creaturile marine și multe altele.

Iar explorarea nu a fost în zadar. Copiii s-au avântat cu bucurie în căutarea comorilor ascunse bine chiar pe corabie - cadouri de la Shopping MallDova și editura „Prut” - pe care, urmând indiciile primite, le-au găsit cât ai zice „pește”. Pentru curaj și istețime, fiecare copil s-a ales cu diplomă de absolvire a „Școlii micilor marinari”. După expoziție, lupii de mare cu acte în regulă au continuat pe aceeași notă, alegându-și rolurile preferate pentru un joc vesel și zgomotos - de-a marinarii și pirații.

Programul zilei a mai inclus jocuri amuzante, concursuri cu premii și vizionare de filmulețe în cinematograful 5D. Iar pentru a-și suplini rezervele de energie, copiii au fost serviți cu pizza savuroasă și înghețată.

...

...

Impresiile copiilor despre vizita la Shopping MallDova:

„Mi-a plăcut corabia și animalele care trăiesc în mare. Nu știam că sunt atât de frumoase.”

„Cel mai mult mi-a plăcut să fiu pirat și să caut comori, a fost foarte vesel.”

„Pizza a fost foarte-foarte gustoasă. Și înghețata. Și m-am jucat foarte bine cu prietenii mei.”

„Mulțumim pentru cadouri și pentru tot ce ați pregătit ca noi să ne simțim bine!”

Proiectul de responsabilitate socială „Zâmbete de copil la Shopping MallDova” a fost lansat în luna iulie curent cu scopul incluziunii sociale a copiilor din familii social vulnerabile. Anterior beneficiari ai proiectului au devenit 60 de micuţi de la școlile de tip internat din satul Cărpineni şi Ceadîr-Lunga. Până la sfârşitul anului curent, alți circa 100 de copii din instituțiile de tip internat, cu vârste cuprinse între 7 şi 11 ani, vor deveni beneficiari ai proiectului.

...

...

Despre Shopping MallDova

Shopping MallDova, singurul centru comercial de nivel european din Republica Moldova, oferă un sortiment impresionant de articole de cea mai bună calitate, puse la dispoziția vizitatorilor în peste 100 de magazine. Aici aveți posibilitatea de a face cumpărăturile dorite într-un cadru elegant și în condiții de confort sporit. Shopping MallDova întrunește cele mai apreciate mărci naționale și internaționale pentru întreaga familie: atât adulții, cât și copiii sunt întotdeauna oaspeți așteptați.

Mai multe magazine și spații de distracție sunt destinate în special generației tinere. Astfel, indiferent de vârstă, preferințe și pasiuni, toți vizitatorii centrului vor merge acasă cu cumpărăturile potrivite și bună dispoziție! Complexul dispune de parcare subterană și supraterană cu o capacitate de 1 000 de locuri, astfel grija pentru automobil nu vă va distrage de la plimbarea relaxantă în căutarea cumpărăturilor ideale. Iar provocarea unei sesiuni de shopping poate fi urmată de o pauză relaxantă la o ceașcă de cafea sau o gustare.

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal