În cadrul conferinței EASY BUSINESS, participanții vor participa la sesiunea Business Fails, în care antreprenori din diverse domenii vor vorbi despre eșecurile lor din afaceri și cum au reușit să le depășească, paneluri cu experți pe temele Easy Marketing, Easy Finance, Easy HR, sesiunea de Business Networking Event, în cadrul căreia participanții vor putea pune bazele unor colaborări noi, precum și vizite la companiile Radisson Blu și Vitalie Burlacu.

Printre speakerii conferinței se numără Angela Gladei, director general Total Leasing & Finace, Vitalie Popescu, director AEGIS Business Trainings, expert în vânzări și negocieri, Olga Melniciuc, Consultant Economic la Consiliul economic al Prim Ministrului Republicii Moldova, expert în atragerea resurselor financiare pentru afaceri și Serge Zanoagă, director Umbrela Studio, expert în marketing.

Înregistrează-te acum la Conferința Națională EASY BUSINESS.

Junior Chamber International (JCI) este prima rețea globală de tineri cetățeni activi, având peste 200,000 de membri în 115 ţări ale lumii. JCI a apărut acum 100 de ani în Statele Unite ca o mișcare a tinerilor care doreau să schimbe în bine comunitatea locală. În prezent, JCI are statut consultativ în Organizația Națiunilor Unite și a Consiliului Europei.

Camera Tinerilor Antreprenori JCI Moldova s-a lansat oficial pe data de 29 septembrie 2011. La momentul de față sunt patru comitete locale: JCI Chișinău, JCI Ungheni, JCI Rezina și JCI Soroca.

Scopul JCI este de a contribui la progresul economic al întregii societăți, oferind tinerilor oportunitatea de a-şi dezvolta calităţile de lideri, spiritul de colaborare, responsabilitatea socială şi spiritul întreprinzător, necesare pentru a produce schimbări pozitive.

Printre membrii marcanți ai JCI se numără secretarul general al ONU, Kofi Annan, președintele SUA, Bill Clinton, președintele Franței, Jacques Chirac, cofondatorul Microsoft, Bill Gates și alte persoane, care s-au afirmat în diverse domenii.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.