„Sper ca episodul cu arestul fostului premier, Vlad Filat nu va duce la consolidarea puterii unui singur oligarh, dar va duce la lansarea unei veritabile campanii anticorupție”, a declarat Cătălin Predoiu. 

Totodată, acesta l-a criticat pe prim-ministrul Victor Ponta, care s-a întâlnit la Hotelul Nobil din Chișinău cu fostul deputat Vlad Plahotniuc, în una din vizitele sale: „Victor Ponta, cu ocazia ultimei vizite la Chișinău, după aterizare a mers direct la Hotelul „Nobil”, unde s-a întâlnit cu controversatul oligarh Vlad Plahotniuc, care n-are nici o calitate oficială în structurile de putere de la Chișinău. Percepția negativă a oligarhului în opinia publică moldovenească ar fi trebuit să-i facă mai rezervați pe demnitarii români aflați la Chișinău.”

Declarația întreagă aici (VIDEO: PRIVESC:EU) : 

 

 

Posted by Privesc.Eu on Sunday, October 18, 2015
Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!