Viteza schimbă totul. Cel mai rapid internet mobil din Moldova

Viteza schimbă totul. Cel mai rapid internet mobil din Moldova

Unite parte a operatorului național Moldtelecom - lider incontestabil la volumul traficului de internet mobil generat de către abonați săi și cel mai generos operator pe piața telefoniei mobile, a lansat în cadrul unui eveniment inedit cea mai performantă reţea 4G + din Moldova.  

După implimentarea cu succes a planului de dezvoltare a infrastructurii și rețelelor mobile, Moldtelecom a devenit cel mai competitiv operator 3G din țară. Ca rezultat, compania este pregătită de un nou salt tehnologic și anume lansarea rețelei LTE 4G+ care oferă utilizatorilor cel mai rapid internet mobil din Republica Moldova.

Joi, 22 octombrie pe acoperișul uneia dintre cele mai înalte clădiri din Chișinău a avut loc evenimentul de lansare a rețelei Unite 4G+. Zeci de invitați au admirat panorama de seara a capitalei și au trăit cu adevărat emoții la înălțime. O atmosferă deosebită, efecte de lumini văzute de întreg orașul și emoții pe măsură au reflectat calitatea rețelei Unite 4G+.

Publicitate
...

...

Trăiește și tu cea mai tare experiență de navigare datorită vitezei ultra rapide de 175 Mbps. Cu internet mobil 4G+ de la Unite, ai libertate să faci orice îţi doreşti pe net, să savurezi adevărata viteză care îți va aduce plăcere maximă în navigare.

Oricare ar fi activitatea ta pe internet, cu 4G+ de la Unite te bucuri de experiențe de neuitat. Cea mai mare viteză de până acum îţi face mult mai confortabilă utilizarea serviciilor cu care te-ai obişnuit.

Descarcă şi încarcă fişiere de mari dimensiuni, realizează video conferinţe, ascultă muzică online, priveşte filme în calitate HD sau 3D, joacă online şi utilizează aplicaţiile preferate, toate fără întreruperi într-un timp record. Acum ai viteză de neoprit.

Pentru a avea o experienţă cu adevărat uimitoare în utilizarea internetului mobil 4G+, Unite îţi asigură acoperire completă în Chişinău şi Bălţi. Te bucuri de activităţile tale zilnice fără întrerupere sau schimbare de reţea chiar şi atunci când eşti în mişcare.

Abonaţii Unite sunt utilizatori avansaţi de internet mobil. Datorită calităţii şi celor mai generoase oferte Unite, aceştia generează 58 % din totalul traficului de internet mobil din ţară.

...

...

Unite ştie ce contează cu adevărat pentru tine. Fiind partea a reţelei naţionale, Unite îţi aduce cel mai rapid internet la mobil, tabletă şi laptop, la viteza de neoprit de 175 Mbps.

Activarea opțiunii 4G+ poate fi realizată prin formarea numărului *500#.

Operatorul național Moldtelecom este unicul din Moldova ce prestează un spectru complet de servicii de telecomunicații de cea mai înaltă calitate - telefonie fixă, telefonie mobilă, internet fix, internet mobil şi televiziune digitală. Conectează-te la orice serviciu Moldtelecom și primeşte o reducere de 20% la abonamentele Unite, pe viață.

www.unite.md

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal