De Halloween, descoperă supereroul din tine, la Shopping MallDova!

De Halloween, descoperă supereroul din tine, la Shopping MallDova!

Poți să alergi ca vântul, știi să faci calcule complicate în doar câteva secunde sau ești mereu gata să sari în ajutorul celor din jur? Fără îndoială, ai o super putere pe care trebuie să o arăți lumii întregi! Shopping MallDova te invită să descoperi supereroul din tine. Vino la cea mai tare petrecere de Halloween și arată-ne ce poți, iar noi te vom răsplăti cu premii super, pe măsura puterilor tale, și cu distracție garantată!  

În acest an Shopping MallDova pune la cale cea mai grandioasă adunare a supereroilor! Special pentru tine am pregătit decorațiuni asemănătoare cu cele de la Hollywood și nenumărate activități cu efecte speciale, pentru ca tu să te simți în rolul principal.

În săptămâna din ajunul Halloween-ului, la noi vei găsi programe distractive și ateliere de creație de la FasTracKids, unde vei putea să-ți meșterești o mască specială, care te va ajuta să devii un adevărat supererou. Iar pentru cei mai mici avem pregătite și sesiuni de face painting, care îi vor transforma în personajele lor preferate.

Publicitate

Însă ține-te bine: pe 31 octombrie te așteptăm la un show extraordinar!

https://agora.md/videoframe/1411/620

Laboratorul distracțiilor științifice „Mendelevium” vine cu un program special pentru supereroii care vor să cucerească lumea cu puterea minții. În cadrul acestui show genial vei putea afla cum să creezi propria fantomă, cum să faci frigărui din baloane sau cum să scoți o monedă din apă... fără a te uda!

Magia va continua cu iluzionistul Mihail Kovali, care vine cu un arsenal serios de trucuri neverosimile, dar și o sesiune extraordinară de hipnoză. Iar momentul cel mai fierbinte al sărbătorii va fi asigurat de Sis’n’Bro, care vor încinge atmosfera cu dansuri super moderne.

Atunci vom ajunge și la momentul culminant al petrecerii: vom aprecia costumele de Halloween, iar cei mai creativi participanți, mici și mari, vor avea parte de o avalanșă de premii de la Orange, „Red Bull”, „Boiar Wine House", Meli Melo, Melis, „Mom's Burger and More” și Shopping MallDova.

Așa că nu mai sta pe gânduri! Dacă ai agilitatea lui Spiderman, poți cânta ca Elsa din Frozen, ești chipeș ca Făt-Frumos sau ești cel mai mare admirator al lui Batman, Spiderman, Catwoman, Superman, îți recomandăm să îmbraci costumul care te reprezintă și să vii să cucerești lumea!

Centrul Comercial Shopping MallDova e locul în care vei putea fi apreciat și chiar răsplătit cu multe cadouri și surprize pentru super puterile tale!

...

...

Program de Halloween la Shopping MallDova

24 octombrieAtelier de creație pentru copii de la FasTracKids16:00-18:00, et.3Program distractiv pentru copii de la FasTracKids18:00-19:00, parter

30 octombrieAnimatori16:00-20:00Atelier de creație pentru copii17:00-19:00, et.3

31 octombrieAnimatori14:00-18:00Atelier de creație pentru copii13:00-16:00, et.1,2,3Cabina Foto14:00-18:00, parterFace Painting14:00-18:00, et. 2,3

Show de Halloween18:00-21:00, parter:·Laboratorul distracțiilor științifice „Mendelevium”;·Studioul de dans „Sis’n’Bro”;·Mihail Kovali, iluzionist;·Muuulte concursuri și premii.DRESS CODE: supereroi.

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal