*Acest material este sponsorizat

Moldova Agroindbank a început emiterea cardurilor American Express

Moldova Agroindbank a început emiterea cardurilor American Express
Foto: maib.md

BC Moldova Agroindbank a început emiterea cardurilor American Express, în conformitate cu acordul de cooperare încheiat cu compania americană în toamna anului 2014. Din februarie 2015, Moldova Agroindbank a implementat cu succes prima etapă a acordului - privind acceptarea cardurilor American Express la comercianţii din Republica Moldova. Cea de-a doua etapă a acordului prevede lansarea emiterii de către BC “Moldova Agroindbank” SA a cardurilor de credit American Express® Gold şi American Express® Green, MAIB devenind astfel prima şi singura bancă din Republica Moldova care oferă clienților produsele brandului American Express®.

Clienţii BC “Moldova Agroindbank” SA care doresc să-şi perfecteze carduri de credit American Express® Gold sau American Express Green®, pot apela la orice filială BC “Moldova Agroindbank” SA şi obţine flexibilitate financiară înaltă, acces la platforma online cu principalele beneficii și servicii personalizate, asociate cu brandul American Express®, inclusiv linie de credit şi confortul perioadei de graţie prelungite pînă la 60 de zile. Cardurile American Express® Gold şi American Express® Green oferă deţinătorilor acces la Programul American Express Selects care prevede reduceri şi sute de oferte speciale în restaurante, cafenele, hoteluri şi magazine, în timpul călătoriilor, oricând şi pretutindeni. Cardul Gold oferă avantaje suplimentare, inclusiv o linie de credit extinsă, acces la Priority Pass în circa 700 de aeroporturi din întreaga lume.

Comentând lansarea emiterii cardurilor American Express® de către MAIB, Cheryl Cook, Vice-Preşedinte Partener bancar pentru Europa Centrală şi de Est şi Africa (EMEA), a remarcat: “Moldova Agroindbank” s-a dovedit a fi un partener remarcabil. A trecut un an de la lansarea parteneriatului nostru, perioadă în care banca a făcut paşi mari în extinderea rețelei de comercianţi care acceptă spre plată cardurile American Express® în Republica Moldova. Suntem încântaţi să vedem acum extinderea parteneriatului nostru prin lansarea emiterii a două carduri cu brandul American Express® şi aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm îndeaproape cu MAIB pentru a oferi produse și servicii adaptate în vederea satisfacerii aşteptărilor clienților."

Serghei Cebotari, Președintele Comitetului de Conducere Moldova Agroindbank, a exprimat gratitudine companiei americane, lider mondial în servicii financiare, pentru încrederea acordată Moldova Agroindbank: “Parteneriatul cu American Express® este un reper important în strategia noastră de afaceri. Pentru noi, este o onoare dar și o mare responsabilitate lansarea celei de-a doua etape de cooperare - emiterea de carduri American Express®. Sînt sigur că clienții noștri vor aprecia pe deplin acest produs inovator ce oferă avantaje absolut distincte pe care nu le poate oferi nicio altă bancă în afară de Moldova Agroindbank. Mai mult, eforturile noastre comune se încadrează în strategia de dezvoltare a sistemului financiar al Republicii Moldova, precum și în tendințele globale de promovare a plăților fără numerar și consolidarea culturii financiare”.

Cardurile de credit American Express® Gold de la MAIB și American Express® Green de la MAIB oferă deţinătorilor încredere deplină, confort şi siguranţă la efectuarea cumpărăturilor, precum şi protecţie şi asigurare în călătorii, asistenţă în străinătate - la nivel mondial. Deţinătorii cardurilor au, de asemenea, acces la principalele beneficii şi servicii, inclusiv accesul la cont on-line și suport 24/7 la customer service; acces la o linie de telefon dedicată (+373 22) 26 89 26 timp de 24 de ore din 24, la care puteți obține asistență de urgență, precum și orice informație necesară ori de cîte ori aveţi această nevoie. Cardurile de credit American Express® Gold de la MAIB și American Express® Green de la MAIB sînt acceptate la milioane de locații din întreaga lume, inclusiv supermarketuri și restaurante, precum și la ATM-uri.
Detalii: http://www.maib.md/ro/american-express-pf/

NOTĂ:

Moldova Agroindbank:
BC “Moldova Agroindbank” SA este liderul sistemului bancar din Republica Moldova, cu una din cele mai extinse reţele de distribuţie şi cea mai modernă infrastructură. Banca deţine calitatea superioară a capitalului şi cele mai puternice poziţii la principalii indicatori financiari, făcînd oparte din Topul 10 cele mai bune branduri din Moldova. Datele pentru 9 luni ale anului 2015 arată că MAIB deține o cotă de piață de 17,5% la active, 29% la credite, 20,9% - la depozite, inclusiv 30,4% - depozite personae fizice, precum şi 35,4% din tot volumul de profit pe sistemul bancar din ţară. Rețeaua Moldova Agroindbank cuprinde 67 filiale, 43 agentii, peste 210 ATM-uri, inclusiv cash-in și cash-out, 2700 POS-terminale, 5 centre de autoservire și 27 zone de autoservire. În fiecare an, publicațiile internaționale influente premiează MAIB în calşitate de cea mai bună bancă, inclusiv în 2015 Global Banking & Finance Review a acordat Moldova Agroindbank titlul de cea mai bună bancă comercială din Moldova.

American Express®:
American Express este o companie ce prestează servicii la nivel global, oferind clienţilor acces la produse, informaţii si practici ce îmbunătățesc calitatea vieţii şi consolidează succesul în afaceri. Începînd cu anul 1997, American Express® a stabilit relaţii de parteneriat cu un grup select de bănci şi instituţii financiare importante din toată lumea pentru a asigura emiterea produselor American Express® şi pentru acceptarea cardurilor în reţeaua comercianţilor American Express. American Express şi-a extins şi mai mult reţeaua la nivel internaţional graţie stimulării parteneriatelor, infrastructurii globale şi brandului puternic.

P.

P.

Vezi și aceste știri
Franzeluța a rămas fără director general

Franzeluța a rămas fără director general

Nagacevschi, despre fotoliul de viceprimar: E o provocare, pe care mi-o asum

Nagacevschi, despre fotoliul de viceprimar: E o provocare, pe care mi-o asum

Arina Spătaru nu a fost înregistrată în cursa electorală la Bălți

Arina Spătaru nu a fost înregistrată în cursa electorală la Bălți

Advertoriale
Smart Credit, în susținerea agricultorilor: credite cu grafic flexibil și perioadă de grație de până la 9 luni

Smart Credit, în susținerea agricultorilor: credite cu grafic flexibil și perioadă de grație de până la 9 luni

Mobiasbanca devine oficial, dar și la capitolul imagine - OTP Bank

Mobiasbanca devine oficial, dar și la capitolul imagine - OTP Bank

Competiția de alergare de la cea mai înaltă altitudine, organizată vreodată de moldoveni

Competiția de alergare de la cea mai înaltă altitudine, organizată vreodată de moldoveni

E un efort pe care nu-l putem face
singuri, așa că te așteptăm alături de noi
EMISIUNI
 • Oameni ca tine: Creatorul de zâmbete (VIDEO)
  Oameni ca tine: Creatorul de zâmbete (VIDEO)
 • Oameni ca tine | Un cuplu de la Ialoveni a pus pe roate o afacere creativă: „În dragoste și în business toate căile sunt bune”
 • Podcastul „Bilet în Parlament”: Tărț la PAS. Analizăm promisiunile noii majorități parlamentare și cât de reale sunt acestea (AUDIO)
 • Podcastul „Bilet în Parlament”: Viața de deputat, între glamour și birocrație. Discuție cu fostul parlamentar Vadim Pistrinciuc (AUDIO)
 • De la 11, cu Veaceslav Platon despre promisiunile electorale ale lui Veaceslav Valico
Cele mai populare
 • 1
  O suburbie a Chișinăului a înregistrat cea mai mare rată de vaccinare pe țară. Primarul spune că 62% din locuitori sunt imunizați
 • 2
  Ceban a venit cu noi atacuri la adresa guvernării: „Mă sufoc să tac și să văd cum oamenii buni nu se descurcă”
 • 3
  Cetățenii ruși care doresc să obțină o viză în SUA, incluși în lista „naţionalităţilor fără adăpost". Reacția Moscovei
 • 4
  Ex-vicepreședinte al Parlamentului: Centrala Cuciurgan micșorează volumele energiei electrice livrate pe malul drept al Nistrului
Canalul nostru de pe YouTube
Autentificare
Ai uitat parola?
Salvează articolul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Articolele salvate pentru mai târziu, le vei putea găsi în profilul tău.

Urmărește subiectul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Subiectele urmărite le vei putea găsi în profilul tău.