O femeie din Republica Moldova a fost catalogată drept „cea mai sexy magistrată din lume" după ce pozele de pe profilul său de Facebook au devenit virale pe internet, scrie publicația Daily Mail.

Svetlana Tizu a fost numită judecător în sectorul Centru din Chișinău în luna februarie a acestui an prin decret prezidențial. De atunci, mass-media din Republica Moldova i-a putut observa nu doar abilitățile profesionale, dar, de asemenea, aspectul provocator.

„Cu toate că legea spune că magistrații trebuie să dea dovadă de un comportament demn de imaginea sistemului judiciar, domnișoara Tizu deocamdată nu a fost supusă vre-unei acțiuni disciplinare”, notează publicația britanică.

Imaginile de pe Facebook contrastează cu cele făcute la ceremonia de depunere a jurământului, atunci când Tizu a preluat mandatul de judecător, scrie Daily Star.

„Suntem curioși de comportamentul Svetlanei, atunci când ea judecă criminalii pe care îi arestăm”, spune un detectiv.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!