VIDEO. Pomul de Crăciun din Chișinău și-a aprins luminițele

VIDEO. Pomul de Crăciun din Chișinău și-a aprins luminițele

Locuitorii Capitalei s-au adunat în această seară în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Naşterea Domnului” pentru a celebra începutul sărbătorilor de iarnă. Festivitatea a început la ora 18:00 cu un concert, iar la 20:00 bradul le lângă Arcul de Triumf și-a aprins luminile.

Primăria municipiului Chişinău a organizat un spectacol cu participarea vedetelor din Republica Moldova, printre care: „Doremi Show", Cristina Scarlat, Doiniţa Gherman, grupul „Crenguţa de iederă", condus de Maria Iliuţ, Costi Burlacu şi Corina Ţepeş, Tania Cergă, Andrei Glavan, grupul „Iedera", condus de V. Osoianu, „Plăieşii", Guz, Kapushon şi alţii.

După ce a fost conectat iluminatul stradal, iar bradul a fost inaugurat, primarul Dorin Chirtoacă a ținut un discurs în fața oamenilor adunați în PMAN. Acesta și-a exprimat regretul că oamenii se „înghesuie aici” și „că sunt vremuri tulbure prin care trecem”. Un cuvât de salut pentru chișinăuieni a venit și din partea prim-ministrului interimar, Gheorghe Brega. „2015 a fost un an greu, cu crize: politică, financiară, hoții, miliarde. În pofida acestui fapt, sunt convins că poporul nostru are rezistență. Până la finele anului viitor vom ieși din situația creată. Vă doresc sănătate, viață lungă, fericire”, a declarat Brega. Agora amintește că edilul Capitalei, Dorin Chirtoacă, a anunțat că pomul de Crăciun din acest an va fi împodobit lângă Arcul de Triumf pentru că Piața Marii Adunări Naționale este ocupată de protestatari.

<div id="fb-root"></div><script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script><div class="fb-video" data-allowfullscreen="1" data-href="/daniela.donici/videos/vb.100000247244245/1081085208576377/?type=3"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><blockquote cite="https://www.facebook.com/daniela.donici/videos/1081085208576377/"><a href="https://www.facebook.com/daniela.donici/videos/1081085208576377/"></a><p></p>Posted by <a href="https://www.facebook.com/daniela.donici">Daniela Donici</a> on 1 Decembrie 2015</blockquote></div></div>

Publicitate

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal