Acum serviciul P2P de la Moldindconbank disponibil şi deţinătorilor de carduri VISA!

Acum serviciul P2P de la Moldindconbank disponibil şi deţinătorilor de carduri VISA!

Moldindconbank a extins funcţionalităţile Serviciului P2P.micb care oferă de acum încolo şi deținătorilor de carduri VISA, posibilitatea de a transfera bani, de pe un card pe altul, în mod instant.  

Anterior Serviciul P2P.micbera disponibil doar pentru cardurile MasterCard, însă mai nou, de acest serviciu pot beneficia şi deţinătorii de carduri VISA emise de Moldindconbank, dar şi de alte bănci.

De acum încolo toţi posesorii cardurilor Moldindconbank, pot realiza un transfer P2Ppe card Visa/MasterCard,emis oriunde în lume, prin intermediul:

Publicitate
...

Deţinătorii cardurilor Visa / MasterCard, emise de alte bănci din Republica Moldova pot accesa serviciul P2P la orice bancomat Moldindconbank şi iniţia transferuri pe orice card Visa sau MasterCard, emis de orice bancă din lume[1].

În acelaşi timp, posesorii cardurilor MasterCard emise de băncile din străinătate pot iniţia transferuri pe cardul MasterCard emis oriunde în lume[2]directla bancomatele Moldindconbank.

Avantajele serviciului P2P.micb:

➢ rapid - banii ajung în câteva clipe în contul beneficiarului;

➢ uşor de utilizat - trebuie să indicaţi doar numărul cardului beneficiarului, suma şi valuta transferului[3];

➢ accesibil 24/24, de oriunde (de pe orice calculator, telefon sau bancomat Moldindconbank).

Serviciul „P2P.micb” - transferaţi bani mai simplu decît vă imaginaţi!

Pentru informaţii suplimentare cu privire la serviciul „P2P.micb” sau alte servicii electronice de la Moldindconbank puteţi apela la Serviciul Suport 24/24 (+373) 22 54-89-40, sau accesaţi pagina oficială a Băncii www.micb.md

[1] În cazul iniţierii transferului de pe card Visa/ MasterCard emis de o bancă din RM, alta decît Moldindconbank, pe un card Visa/MasterCard emis de o bancă din străinătate, deţinătorul cardului care iniţiază transferul urmează să se înregistreze în prealabil la orice filială Moldindconbank.

[2] În cazul iniţierii transferului de pe un card MasterCard emis de o bancă din străinătate, deţinătorul cardului respectiv urmează să se înregistreze în prealabil la orice filială Moldindconbank. Iniţierea transferului de pe un card Visa emis de o bancă din străinătate nu este accesibilă la moment.

[3] La moment transferurile în cadrul sistemului internațional de plăţi Visa Int. între cardurile emise de băncile din RM se efectuează doar în lei moldoveneşti.

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal