VIDEO. Moldova Agroindbank a lansat cel mai prestigios card bancar - World Elite MasterCard

VIDEO. Moldova Agroindbank a lansat cel mai prestigios card bancar - World Elite MasterCard

BC „Moldova Agroindbank” SA (MAIB), liderul sistemului bancar din țară, a lansat pe piaţă un produs financiar de elită - cardul bancar de clasă superioară World Elite MasterCard. Ceremonia oficială de prezentare a avut loc la Chişinău pe 10 decembrie.

Prezentarea noului card a fost marcată și de un alt eveniment important care vizează colaborarea dintre Moldova Agroindbank şi MasterCard - unul dintre lidierii globali pe piaţa cardurilor bancare. Este vorba de aniversarea a 15-a a parteneriatului dintre cele două instituţii. „MAIB este o instituţie de încredere, dinamică, inovatoare, fiind întotdeauna cu un pas înainte pe piaţa bancară din Republica Moldova. Suntem recunoscători companiei MasterCard pentru această înaltă apreciere şi pentru deschidere. Prin decizia de a emite cardul World Elite MasterCard, MAIB a dorit în primul rând să sporească confortul clienţilor săi, să le asigure un nivel foarte înalt de deservire şi să aducă plus-valoare imaginii şi reputaţiei lor”, a spus Serghei Cebotari, Preşedintele Comitetului de Conducere BC „Moldova Agroindbank” SA. World Elite MasterCard este un card de plăţi, prin intermediul căruia clientul poate profita din plin de privilegiile acestuia utilizând resursele proprii sau împrumutate. Cardul oferă accesul la o linie de credit atractivă şi condiţii avantajoase de rambursare. „Suntem bucuroşi să punem la dispoziţia clienţilor MAIB cardul de clasa premium World Elite MasterCard. Deţinătorii acestuia vor obţine o ofertă vastă şi exclusivă de servicii bancare de clasa pemium în orice colţ al lumii şi în orice timp. În special, clienţii MAIB care deţin cardul World Elite MasterCard vor putea să viziteze, în condiţii privilegiate, oricare din cele 550 de saloane VIP în aeroporturi din întreaga lume în cadrul programului Lounge Key şi vor avea acces gratuit la business lounge-urile MasterCard din Kiev, Budapesta, Bucureşti, Viena şi Praga”, a precizat reprezentantul MasterCard Europe Moldova Country Manager, Igor Stepanov. De asemenea, pentru soluţionarea sarcinilor zilnice, deţinătorii cardurilor World Elite MasterCard® de la Moldova Agroindbank vor fi consiliaţi de asistentul personal 24 din 24 în cadrul serviciului concierge MasterCard. Asistentul personal va veni în ajutor ori de cite ori clientul va avea nevoie de asistenţă în planificarea şi organizarea călătoriilor şi evenimentelor, odihnei şi timpului liber, precum şi în rezervarea, pefectarea comenzii şi procurarea mărfurilor şi serviciilor pe teritoriul Republicii Moldova şi în toată lumea.

P.

Publicitate

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal