„Acest proiect a devenit o carte de vizită pentru Starnet. Am decis să participăm la acest proiect pentru că ne dorim să promovăm patrimoniul cultural-turistic al Moldovei peste hotare. Îndemnăm toți vizitatorii conacului Manuc Bei să utilizeze accesul la internet gratuit pentru a-și împărtăși impresiile despre această destinație extraordinară din Moldova”, a declarat directorul „Starnet Soluții”, Aurelia Salicov. 

De acces gratuit la internet vor beneficia şi cei de pe teritoriului parcului adiacent, unde va fi instituită o Zonă Wi-Fi de la StarNet. Primarul orașului Hîncești, Alexandru Botnari, a mulțumit tuturor celor care au contribuit la reabilitarea acestui monument de importanță națională.

„Vreau să mulțumesc tuturor celor care au contribuit astăzi la organizarea acestui eveniment, și în special companiei Starnet, care și-a adus contribuția la organizarea acestui eveniment. Conacul este un edificiu foarte important și va fi unul din cele mai mari locuri turistice din republică și va da posibilitatea să dezvolte și alte locuri din Hîncești”, a punctat primarul localității. 

Conacul este un monument de arhitectură înscris în Registrul monumentelor de cultură al Republicii Moldova care reprezintă o atracţie turistică atât pentru localnici cât şi pentru străini. Acesta a fost construit la începutul secolul al XIX-lea, de către diplomatul și negustorul de origine armeană Manuc Bei Mârzaian.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.