VIDEO. „Wine Friendly”. Combinația dintre Merlot de la Etcetera și pulpa de rață Konfi de la Propaganda

VIDEO. „Wine Friendly”. Combinația dintre Merlot de la Etcetera și pulpa de rață Konfi de la Propaganda

Oficiul Național al Viei și Vinului cu suportul partenerului strategic, Proiectul USAID de Competitivitate a elaborat programul „Wine Friendly” cu scopul de a promova cultura vinului și serviciul calitativ de vinuri în restaurantele din Moldova. În cadrul campaniei sunt realizate o serie de spoturi de promovare a conceptului „Wine Friendly” adresat restaurantelor și clienților lor. Un alt reportaj din cadrul campaniei „Wine Friendly” este despre combinația dintre Merlot de la Etcetera și pulpa de rață Konfi de la Propaganda.

„Acest Merlot este cartea noastră de vizită. Acest vin reprezintă sufletul și eforturile depuse în a sparge stereotipurile din industria vinului moldovenească. Acest vin este reperul de progres și excelență pentru mine ca vinificator, pentru familia mea, pentru terroir-ul din regiunea Purcari.

...

Publicitate

Acest Merlot este o carte de educație în cultura vinului pentru consumator. O structură catifelată, arome profunde de fructe roșii și un gust complex și cu memorie lungă. Tanini frumos dozati și un corp plin ce va păstra expresia vinului pentru cel puțin 5-10 ani. Acest vin îl puteți păstra pentru atunci când fiul sau fiica va crește mare pentru a-l savura împreună. Bucurați-vă de reușitele voastre cu acest Merlot și asociați-l cu o mîncare vie în gust și curajoasă în texturi”.

...

Precizăm că, organizatorii au demarat acreditarea restaurantelor locale conform unui standard de calitate în domeniul serviciului de vinuri. 12 astfel de restaurante au fost acreditate de comisia de experți și au fost integrate în programul Wine Friendly.

...

Campania de iarnă „Wine Friendly” va cuprinde: organizarea a 17 master-classuri ținute de sommelieri locali, urmate de seri în care acești sommelier vor efectua serviciul de vin în localuri.

De asemenea, pe 21 decembrie ora 18:00 la Palatul Republicii va avea loc cea de-a IX-a ediție a Vernisajului Vinului. Vor fi prezentate peste 200 de vinuri, expuse de 35 companii vinicole producătoare de vinuri de calitate premium reunite sub brandul de țară, într-o ediție specială a Vernisajului Efervescent.

Toți vizitatori vor primi în dar un pahar cu logo-ul „Wine of Moldova”, perfect pentru a descoperi și a savura corect fiecare nuanță de gust și aromă a vinurilor bune și o broșură de degustare cu vinurile vernisate. La fel aveți ocazia să procurați direct de la producători, vinuri la prețuri speciale. Vernisajul Vinului este un eveniment de clasă dedicat promovării culturii vinului si a consumului vinului de calitate în Republica Moldova, organizat de Oficiului Național al Viei și Vinului și Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Vinuri, cu susținerea partenerului strategic, Proiectul de Competitivitate al USAID.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal