„Vizita mea nu este ca la un lider de partid, ci ca la un primar. Văd că potențialul orașului este enorm, nu ați luat o prăvălie care-i vai de mama ei. Sunteți ca un cneaziok al nordului Moldovei aici”, i-a spus Sturza lui Usatîi la început de discuție. 

„Pentru mine nu e important dacă-s văzut ca un cneaz sau nu, ci cum văd oamenii lucrurile făcute la Bălți”, a răspuns Usatîi.

După ce a discutat cu Usatîi bugetul orașului Bălți, starea drumurilor și alte probleme, Sturza l-a întrebat pe primarul de Bălți despre cultură. „Ce se aude la voi cu teatrele, cu cultura?”, i s-a adresat Sturza lui Usatîi. Liderul Partidului Nostru i-a spus lui Sturza că Bălțiul are un teatru bun, la care însă nu vin politicienii din Chișinău. 

„De ce să vină? Ei nu sunt actori...”, a întrebat Sturza. „Anume actori și sunt, iar când va veni vorba să vă voteze, atunci vă veți convinge de asta”, a răspuns Usatîi. Imediat a venit replica lui Sturza: „Eu știu că dumneavoastră puneți lumânări la biserică să nu mă voteze, fiindcă vreți anticipate, iar anticipatele sunt bune pentru Bălți”, a spus Sturza, lăsându-l pe Usatîi fără replică.

Sursa video: Privesc.eu

 

 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!