Serviciul de montare mobilă a anvelopelor - este de fapt un automobil complex dotat cu cele mai recente tehnologii, capabil să efectueze orice lucrări cu anvelope în orice condiții și la orice oră. 

De ce merită ales acest serviciu? 

Montarea „pe roți” a anvelopelor este un serviciu comod, care economiseste timpul clientului. Vă puteți afla acasă sau la serviciu, îndeplinindu-vă sarcinile de lucru, timp în care în parcarea de la oficiu sau din curtea dumneavoastră „Montarea mobilă a anvelopelor” se va ocupa cu repararea anvelopei, schimbarea sezonieră a acestora, păstrarea și selectarea anvelopelor. Astfel, nu irosiți timpul dvs și beneficiați de servicii calitative pe care le puteți aprecia pe loc.

„Montarea mobilă a anvelopelor” oferă următoarele servicii:

-          reparația anvelopei,

-          balansarea,

-          schimbarea sezonieră de anvelope,

-          eliminarea tăieturilor și a întreruperilor de cord,

-          curățarea,

-          alegerea anvelopelor, ținând conte de caracteristicile design-ului auto

-          o gamă largă de produse de la cei mai renumiți producători.

Schimbarea anvelopei de vară pe cea de iarnă într-un atelier obișnuit poate să dureze până la câteva ore. „Montarea mobilă a anvelopelor” poate să o facă de 3 - 4 ori mai rapid, ținând cont de calea, pe care o parcurge serviciul mobil până la adresa clientului. Acest serviciu se bucură de o popularitate deosebită în rândul clienților, în special atunci când vine vorba de defectarea anvelopei în condiții urbane sau pe traseu.

Autoshina.md planifică să-și dezvolte și mai mult serviciile, cu un accent pe personalizarea acestora.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.