TOP 12 cele mai citite știri de pe Agora.md în anul 2015

TOP 12 cele mai citite știri de pe Agora.md în anul 2015

În acest an, site-ul Agora.md a adunat aproape 10 milioane de afişări (9.783.290). Cele mai vizitate live-uri din acest an sunt LIVE TEXTUL de la alegerile locale și rezultatele alegerilor locale din turul II. Primul live a acumulat circa 80.000 de vizualizări, iar cel de-al doilea - peste 60.000 de vizualizări.

În topul celor mai vizualizate știri, primul loc ocupă știrea cu „Discursul lui Filat despre Plahotniuc înainte să rămână fără imunitate”, care a acumulat aproape 40.000 de vizualizări.

Cele „10 întrebări care au rămas fără răspuns după reținerea lui Filat” este știrea care a adunat peste 34.000 de vizualizări.

Publicitate

Știrea despre cât costă un abonament la sălile de fitness din Chișinău a adunat peste 32.000 de vizualizări.

Articolul despre concediu paternal și zilele libere pentru părinţii care au copii în clasele I şi II ocupă locul 3 în topul celor mai vizualizate. Știrea are aproximativ 32.000 de vizualizări.

Pe locul cinci în acest top se poziționează știrea despre „Cine a câștigat primăriile din centrele raionale după alegerile locale”, care are peste 28.000 de vizualizări.

Articolul despre cea mai frumoasă publicitate de Crăciun a acumulat circa 28.000 de vizualizări.

Știrea despre faptul că Angela Gonța a postat un nou mesaj pe Facebook, unde declara că Procuratura și CNA sunt pe alarmă, se poziționează pe locul șapte în top cu aproape 23.000 de vizualizări.

Articolul cu secvențele video unde Saakașvili „face praf procurorii din Odesa: Nu, dragule, asta se numește răket!” a reușit să acumuleze peste 22.000 de vizualizări.

Grupul artiștilor care boicotează concertele pe 6 septembrie devine tot mai mare” este articolul care se poziționază pe locul 9 în topul celor mai vizualizate cu circa 20.000 de vizualizări.

Știrea cu declarațiile lui Iurie Leancă după învestirea Guvernului Gaburici se poziționează pe locul 10 cu circa 20.000 de vizualizări.

Publicarea procesului verbal „unde Shor îl toarnă pe Filat” a acumulat aproape 19.000 de vizualizări și ocupă locul 11 în top.

Pe locul 12 se află știrea cu vox populi de la Orhei, unde locuitorii orașului sunt întrebați dacă cunosc cine este Ilan Shor - „Alegeri locale la Orhei. Ce spun locuitorii orașului despre Ilan Shor”. Știrea a acumulat 18.514 de vizualizări.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal