Principalele declarații făcute de Stela Mocan: 

- Avem nevoie de oameni calificați, cu abilități și cunoștințe care produc valoare într-o realitate nouă.

- Trebuie să trecem pe online cât mai multe din procesele din Guvern. Astăzi timpul costă bani.

- Serviciile pe care le-am lansat pentru business denotă un interes și o deschidere foarte mare a comunității oamenilor de afaceri pentru o interacțiune digitală cu Guvernul.

- Serviciul de aplicare on-line pentru licență, la această etapă, este utilizat în proporție de 65%.

- Factura fiscală electronică a fost lansată la 11 februarie acest an și deja avem peste 1 000 de companii care s-au înregistrat în acest sistem.

- Moldova poate beneficia de o dezvoltare economică dacă face mai multe investiții în tineri. Aș crea chiar un fond de investiții pentru start-up-uri, pentru tineri.

Agora a lansat, la 27 mai, ciclul de materiale video „Soluții de Business”. În fiecare zi, vom difuza câte un filmuleț în care un antreprenor din țara noastră se va expune pe o anumită problemă. Și pentru că vorbim despre „Soluții de Business”, prima provocare pe care am lansat-o agenților economici a fost să propună trei soluții, posibile de implementat începând chiar de azi, pentru a dezvolta economia Republicii Moldova. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!