Automobilul Skoda Superb și alte premii valoroase și-au găsit câștigătorii la Shopping MallDova

Automobilul Skoda Superb și alte premii valoroase și-au găsit câștigătorii la Shopping MallDova

Shopping MallDova a promis că în acest an Crăciunul vine peste tine și timp de o lună ți-a oferit o avalanșă de evenimente: concerte, dansuri, colinde, spectacole, activități interactive și multă distracție! Dar și premii extraordinare, printre care un automobil Skoda Superb, la care sperau toți cei care au pășit pragul centrului comercial! 

Între 5 decembrie 2015 și 5 ianuarie 2016 toți vizitatorii Shopping MallDova s-au bucurat de o atmosferă caldă și primitoare, într-un decor de poveste. Iar amatorii de cumpărături, care în această perioadă au luptat cu gerul de afară prin sesiuni fierbinți de shopping, cumpărând articole în sumă de minim 300 de lei de la brandurile preferate, au așteptat cu nerăbdare seara de 5 ianuarie. Atunci s-a desfășurat marea Tombolă de Crăciun, unde cei mai norocoși shopomani au fost răsplătiți cu premii mai mult decât generoase.

În urma extragerii, marele și mult râvnitul premiu - autoturismul Skoda Superb - va fi condus de Irina Tracenco, locuitoare a orașului Chișinău, în vârstă de 33 de ani!

Publicitate

Irina Tracenco, câștigătoare a automobilului Skoda Superb: „Am făcut cumpărături la Shopping Malldova și am completat 5 bilete pentru participarea la Tombola de Crăciun. Speram la un premiu, dar nici nu-mi imaginam că aș putea câștiga premiul mare. Mașina va fi doar a mea și a venit în cel mai potrivit moment, deoarece tocmai am făcut școala de șoferi și urmează să susțin examenele pentru a obține permisul de conducere auto. Sunt foarte fericită că am câștigat și abia aștept să mă plimb cu această mașină superbă!”

Și celelalte premii de valoare puse în joc i-au ținut pe participanți cu sufletul la gură:

- 5 certificate a câte 3000 de lei pentru cumpărături în Shopping MallDova au fost câștigate de Irina Guban, Gilca Victor, Tofan Alina, Tanasoglov Victoria și Svetlana Calalb;

- cele 5 ceasuri de marca „Candino” au fost oferite câștigătorilor Tampau Mihaela, Tudor Spoiala, Gujuman Fiodor, Cristina Dolgaia și Barbu Lucia;

În cinstea câștigătorilor, dar și pentru toți vizitatorii fideli prezenți la eveniment, Shopping MallDova a organizat un show grandios, care a inclus concursuri cu premii din partea centrului comercial și un recital oferit de vedeta serii, Dianna Rotaru, acompaniată de Storm Dance Studio.

Vezi în filmulețul de mai jos cum s-a desfășurat evenimentul și te așteptăm oricând la Shopping MallDova, unde toți au de câștigat

...

...

...

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal