„Acum se muncește asupra Programului de guvernare și componența Cabinetului. Până la sfârșitul săptămânii sperăm să venim în Parlament”, a declarat Pavel Filip.

Referindu-se la componența viitorului Cabinet și eventualitatea ca anumite portofolii să revină grupului celor 14 foști comuniști, Violeta Ivanov a mențiionat că deocamdată discuțiile nu s-au axat pe această direcție.

„Am discutat în detalii programul de guvernare. Au fost create patru grupuri de lucru pe dimensiunile - social, economic, juridic, politic. În câteva zile vrem să definitivăm programul de guvernare. Noi, cei 14 deputați îl cunoaștem foarte bine pe dl Filip. Credem că el va putea consolida societatea, iar Guvernul condus de el va fi unul foarte bun. Nu am vorbit de partajări. Am vorbit de criterii, competență, profesionalismul pe care ar trebui să-l dețină candidații”, a subliniat Violeta Ivanov.

După consultările cu cei 14 transfugi, premierul desemnat a plect la discuții cu reprezentanții Partidului Liberal. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!