Gătești sănătos cu un aparat de gătit multifuncțional

Gătești sănătos cu un aparat de gătit multifuncțional

Tot mai multă lume încearcă să treacă la un mod de viață sănătos: practică sportul, consumă alimente eco, evită junk food-ul etc. În acest context, problema majoră a tuturor rămâne insuficiența timpului, deoarece majoritatea persoanelor lucrează într-un ritm accelerat și nu reușesc să petreacă prea mult timp în bucătărie. Multicooker-ul a devenit tot mai popular în Republica Moldova, fiind considerat salvatorul multor gospodine.

Multicooker-ul este un aparat de bucătărie cu mai multe roluri: fierbe, coace, gătește bucate gril, gătește pe aburi, gătește sub presiune și înăbușă. Cu ajutorul multicooker-ului pot figătite mai multe feluri de mâncare simultan, astfel reducându-se simțitor timpul pierdut pe prepararea alimentelor.

Avantajele unui multicooker:

- Mâncare sănătoasă: bucatele pregătite la aburi sau fierte sunt dietetice și sunt benefice pentru sistemul digestiv, dat fiind faptul că alimentele își păstrează o mulțime de vitamine, atuncicând prepari la steamer.

- Mai puțin timp pentru gătirea bucatelor: deoarece cu acest utilaj de bucătărie pot fipreparate mai multe feluri de mâncare concomitent, economisești din timpul prețios pentru alte sarcini sau evenimente mai importante.Mai ales cămulte feluri de mâncare cum ar fi: ciorbele, supele, terciurile - suntfierte doar în câteva minute.

- Prepari bucate fără griji - nu este necesar să urmărești procesul de gătire: alegi unul din programele multifierbătorului și revii când totul este gata.

- Economie de resurse energetice: datorită preparării simultane a mai multor alimente, consumi cu mult mai puțină energie electrică, ceea ce este cu de-a dreptul îmbucurător.

- Alimentele își păstrează textura: în comparație cu preparatul bucatelor în cuptor, peștele sau alte bucate nu își pierd forma inițială, arătând excepțional.

- Gătești de la serviciu sau în timp ce dormi: cu ajutorul setării anumitei programe a multicooker-ului, mâncarea se prepară la o oră stabilită, dacă încarci în prealabil utilajul cu toate alimentele necesare.

Un dezavantaj al acestui aparat de gătit multifuncțional este, însă, pregătirea bucatelor care cer un grad mai mic de complexitate, deoarece programele automate sunt stabilite pentru o perioadă predefinită, fără posibilitate de a adăuga condimente sau alte alimente în timpul procesului de gătire.

Cu siguranță, aceste aparate de gătit multifuncționale au devenit un must-have în bucătăria fiecărei femei, gătitul cu ele transformându-se într-o adevărată plăcere: prepari acum 2 sau 3 feluri de mâncare simultan și într-o perioadă cu mult mai scurtă. Magazinul Bomba comercializează o gamă variată de multifuncționale, raportul dintre preț și calitate al acestor produse fiind de cel mai înalt nivel. Puteți procura produsele date online sau în rețeaua de magazine amplasate în Chișinău și Bălți.

Publicitate

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal