Centrul Tony Hawks anunță o campanie caritabilă, menită să contribuie la construirea unei săli polivalente

Centrul Tony Hawks anunță o campanie caritabilă, menită să contribuie la construirea unei săli polivalente

Obiectivele Centrului Tony Hawks, din Republica Moldova, sunt binecunoscute în rândul familiilor vulnerabile din punct de vedere social, care educă copii bolnavi cronic. Organizația non-profit are două obiective majore: reabilitarea copiilor prin metode de recuperare non-invazive și necostisitoare, dar și instruirea continuă a părinților care educă copii cu nevoi speciale. Pentru ca beneficiarii să aibă parte și în continuare de servicii de calitate, Centrul Tony Hawks anunță lansarea unei campanii prin care își propune să adune suma de 500 de mii de lei.

Din dorința de a lărgi gama de servicii acordate beneficiarilor din Republica Moldova, Centrul Tony Hawks a decis construcția unei săli polivalente în locul terasei deja existente. Sala va deveni nu doar un loc destinat activităților sportive, dar și o încăpere în care copiii se vor putea distra alături de semenii lor.

În acest context a fost lansată o campanie caritabilă, al cărei scop este adunarea unei sume de 500 000 de lei. Pentru această cauză nobilă, vor fi organizate o serie de evenimente de colectare de fonduri atât în Moldova, cât și în Marea Britanie.

Publicitate
...

...

...

La 11 februarie, ora 18.00, Aurel Cepoi - co-fondatorul Centrului Tony Hawks, vă invită la expoziția cu vânzare de fotografii „Asia Centrală. O călătorie”. Evenimentul va avea loc în sediul centrului Kentford, din Chișinău. Acest eveniment va fi posibil datorită contribuției oferite de Oleg Efrim și companiei ERA, a Stelei Moldovanu și firmei molDeco, a lui Victor Sitnic și centrului Kentford, a Ana Sitnic și restaurantului Rozmarin.

Centrul Tony Hawks este o organizație non-guvernamentală, non-profit, fondată în anul 2000 cu ajutorul mărinimos al renumitului scriitor și actor britanic Tony Hawks. Centrul are misiunea de a ameliora starea de sănătate a copiilor cu afecţiuni cronice, care trăiesc în familii social vulnerabile, oferindu-le servicii complexe de reabilitare gratuite, cum ar fi: kinetoterapie, masaj medical, logopedie, psihopedagogie, terapie senzorială, asistență socială, ludoterapie, ortezare, muzicoterapie și hidrokinetoterapie.

...

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal