Campania #FightForEllene continuă! Comunitatea fotografilor din Moldova organizează sesiuni foto caritabile

Campania #FightForEllene continuă! Comunitatea fotografilor din Moldova organizează sesiuni foto caritabile

Comunitatea fotografilor din Republica Moldova s-a unit pentru un scop nobil și anume acela de a o ajuta pe colega lor de breaslă, Ellene Mocrii, diagnosticată recent cu leucemie acută. În acest sens, mai mulți fotografi cunoscuți de la noi au hotărât să organizeze sesiuni foto în luna februarie, iar venitul obținut din acestea va fi donat integral pentru tratamentul Ellenei.

Cei care doresc să facă o sesiune foto la unul din cei mai buni fotografi din Moldova sunt încurajați să apeleze la aceștia chiar acum. În acest fel, vor imortaliza momente frumoase petrecute alături de cei dragi și vor contribui la colectarea fondurilor pentru Ellene.

„Cred că majoritatea cunoașteți deja istoria Lenei Mocrii. Eu am avut ocazia să o cunosc personal, fiind fotograf la nunta ei. Într-adevăr e așa cum o descriu toți: simplă, plină de viață și bună la suflet. Aș vrea să mă implic și eu cumva în ajutor și am decis să organizez câteva sesiuni foto la un preț redus, iar banii colectați apoi îi voi transfera pe contul ei.

Publicitate

Deci, o oră de sesiune foto în aer liber (1 persoană sau cuplu), 60 euro, 15 fotografii editate. Sesiunile foto vor avea loc doar în luna februarie. Pentru înscriere lăsați-mi un mesaj privat. Distribuiți mesajul”, a scris pe pagina sa de Facebook fotografa Natalia Bostan.

Aici puteți vedea prima sesiune foto realizată de Natalia Bostan.

Fotografa Diana Bodnarenco a făcut și ea un apel la solidaritate. Pe parcursul lunii februarie, Bodnarenco este gata să doneze venitul obținut din sesiunile foto. Prețurile și oferta fotografei o puteți vizualiza aici. La fel și fotograful Dragoș Condrea s-a arătat deschis să organizeze sesiuni foto pentru toți doritorii, iar banii îi va dona integral pentru Ellene Mocrii. Precizăm că, revista online pentru femei EA.md, portalul de știri Agora, în parteneriat cu Asociația K LUMEA și cu susținerea Propaganda Cafe, au organizat pe 3 februarie un eveniment de caritate în susținerea fotografei Elena Mocrii, diagnosticată cu leucemie acută. În cadrul evenimentului a fost colectată suma de 110.000 de lei. Fotografii evenimentului au fost Igor Vrabie și Dima Iacovlev, cei care au reușit să surprindă cele mai emoționante moment ale serii. Alături de ei a fost și fotografa Nadejda Roșcovanu. Partenerii evenimentului: Casa Rinaldi, Ursu Dent, Nanetty, AVON Cosmetics, Lolita, Bio Organic, Antos Cosmetica naturală, Same Old Brandnew, MolDeco, Irka Shoes, Mamzelle, Albinella, Estradi, Kasandruța, Biscottini, Philipsky Tour, Kangoo Jump Moldova, Bray’s, Castel MIMI. Cei care vor să o ajute sunt îndemnați să doneze pe Generosity.com, dar și pe contul bancar de mai jos. B.C. "Mobiasbanca- Groupe Societe Generale" S. A. Beneficiar: Andronache Rodica Cod Fiscal: 2003044023192 Cont curent in MDL: MD55MO2259ASV96545287100 IBAN: MD79MO2259ASV96544807100 (EURO) IBAN: MD91MO2259ASV96544567100 (USD) Persoana de contact: Rodica Andronache Telefon pentru informatii si donatii: +373 68086531

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal