VIDEO. Agora face doi ani. Vă mulțumim că ne sunteți aproape

VIDEO. Agora face doi ani. Vă mulțumim că ne sunteți aproape

Povestea noastră a început în 2014, pe 18 februarie, și este despre viziune, inspirație și decizii corecte. Astăzi împlinim doi ani. Doi ani de când activăm pe piața media din Republica Moldova, doi ani de muncă și nebunie. Doi ani de Agora - un brand construit cu pasiune și oameni frumoși, într-o perioadă cu multe provocări.

Așa a început și a continuat

Agora a reușit să-și facă vocea auzită chiar din primul an de viață. Proiectul a înregistrat date de audiență notabile, ajungând de la 0 la cca 165 de mii cititori unici la sfârșitul lunii decembrie 2014, altfel spus - timp de doar opt luni de zile.

Publicitate

La un an de la lansare am venit cu un design și concept nou. Astfel, astăzi Agora reușește să obțină indicatori de performanță care arată creșteri duble și un public consistent, alcătuit preponderent din persoane 30+, cu studii superioare, top manageri, persoane care apreciază știrile de valoare.

La sfârșitul lunii ianuarie 2016, Agora a înregistrat un număr de circa 350 de mii de vizitatori unici.

Încă nu ai aplicația mobilă? Ar fi bine să fie

Când vine vorba de evenimente sau știri importante, toată lumea vrea să aibă informatii la zi. Din luna noiembrie 2015, Agora a pus la dispoziția cititorilor aplicația mobilă prin care pot accesa mai ușor știrile lor preferate. Este prima din Moldova care a dezvoltat un sistem de alertă despre știrile foarte importate, dar și despre cursul valutar stabilit de Banca Națională pentru ziua următoare.

Aplicația este disponibilă gratuit, atât pentru iPhone, cât și pentru Android și oferă tuturor posibilitatea să știe ce se întâmplă, când se întâmplă și, foarte important, să citească ușor doar ceea ce îi interesează. Cu alte cuvinte, ai informații și notificări utile în doi timpi și trei mișcări.

Aprecieri

Anul 2015 ne-a adus și aprecieri. La finele anului, Agora s-a numărat printre cei cinci finaliști ai Premiului Național de Etică și Deontologie jurnalistică acordat de Consiliul de presă.

De asemenea, portalul Agora a ajuns în finala concursului desfășurat de Rockit Regional Digital Communication Summit - prima și cea mai mare conferință de comunicare din Moldova, la categoria „Best Website”.

În continuare, Agora își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova, prin calitatea și diversitatea conținutului și să reprezinte prima alegere a vizitatorilor în materie de știri și analize din mediul online.

Ai cui suntem

În cadrul proiectului Agora sunt asociați Sergiu și Vasile Galușca, Dumitru Ciorici, Tudor Darie și Victoria Dumbravă.

Portalul Agora aparține companiei Interakt, care îşi propune să devină cea mai competitivă companie din Republica Moldova în domeniul new-media. În acest sens, compania lansează şi dezvoltă produse new-media, care tind să fie lideri pe segmentul lor de piaţă. Pe lângă Agora, Interakt mai deţine și revista online pentru femei EA.md.

Doi ani de Agora. Doi ani despre oameni și pentru oameni.

Vă mulțumim că ne sunteți aproape.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal