De ce să folosești o platformă de angajare online?

De ce să folosești o platformă de angajare online?

Până nu demult, toți cei căutau un job dădeau zeci, sau poate sute de telefoane zilnic, depunând CV-uri fie prin email, fie foarte multe CV-uri fizice. Astăzi, deși depunerea CV-urilor prin poșta electronica este la fel de populară, telefoanele au încetat. Comunicarea în scris este realitatea anului 2016, ea se extinde și crește cu un ritm nebun. În tot acest tumult apar platforme user friendly și comode, care fac tot mai simplă întâlnirea cererii cu oferta de pe piața muncii, scrie piatamuncii.md.

O astfel de platforma de recrutare este și site-ul piatamuncii.md (versiunea rusă - piatamuncii.md/ru/rabota). Aici potențialii angajați pot depune un Curriculum Vitae, așteptând ca însuși angajatorul să-i găsească.

Portaluri de HR - pentru comoditate și viteză la angajare

Cei care nu vor să aștepte, pot să aplice, iarăși online, la numărul mare de posturi vacante publicate zilnic pe platformă. Dat fiind faptul că fiecare post vacant are specificate cerințele și rigorile ce trebuie îndeplinite, este foarte ușor pentru cei care caută un loc de muncă să aplice la un post care să corespundă nivelului lor de pregătire. Angajatorii meticuloși specifică ce fel de studii sunt necesare, ce limbă străină trebuie să cunoască potențialul angajat, ce experiență de muncă se cere - astfel încât cei ce nu corespund să nu piardă timp ca să depună CV-ul acolo unde nu sunt așteptați, un beneficiu enorm al unui secol în care lucrurile se întâmplă cu viteză incredibilă.

Pentru angajatori este la fel de simplu - au dat un singur anunț și au primit sute de aplicații, mai ales că în Republica Moldova numărul locurilor de muncă este net inferior numărului șomerilor.

Un alt avantaj al acestei platformă constă în ușurința și simplitatea sa: folosirea este intuitivă, site-ul este bine organizat, iar plasările - gratuite.

Site-ul Piața Muncii, pe lângă avantajele directe, oferă câteva beneficii indirecte celor ce îl vizitează - informaţi despre noutățile din economia Moldovei, indicatorii economici și influența lor asupra ofertei și cererii din piața locurilor de muncă. Fiind un microunivers economic, acest site vă va fi cel mai bun prieten atât pentru a vă găsi locul de muncă perfect, cât și pentru a găsi angajatul mult căutat și de a fi mereu într-un pas cu tendințele de pe piața posturilor vacante din întreaga Moldovă.

Publicitate

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal