Pe lângă spațiile comerciale, care de altfel deja se dau în chirie, clădirea va cuprinde mai multe restaurante cu diverse bucătării. Potrivit proiectului aici se va regăsi cel mai mare „food court” cu o suprafață de circa 3400 de metri pătrați și o terasă în aer liber întinsă pe circa 1100 metri pătrați.

   

ZITY MALL este construit în imediata apropiere a ZTOWER High-Tech Park & Business Center, ambele având aceeași adresă juridică - Calea Ieșilor 8. 

Z Tower este un proiect mixt moldo-american, dat în exploatare în octombrie 2014. Z Tower este gestionat de către Business Unit Real Estate Zorile, o diviziune a complexului Zorile, ce se ocupă de investiții imobiliare și de gestionarea activelor, cu un portofoliu de peste 30.000 m.p. de proprietăți comerciale. Unitatea este specializata in transformarea proprietăților aflate în dificultate și cu un potențial neexploatat în proiecte imobiliare de succes aducătoare de profit.

Centrul comercial ZITY MALL urmează să fie inaugurat în decembrie curent. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!