Noul Hyundai Grand Santa Fe, curând disponibil în Moldova

Noul Hyundai Grand Santa Fe, curând disponibil în Moldova

Noul model a fost prezentat în cadrul Salonului Auto de la Chicago și urmează să vină în Moldova deja luna următoare.

La mai bine de șase luni de la lansarea pe piață a versiunii restilizate Santa Fe, Hyundai prezintă primele informații oficiale cu noul Grand Santa Fe facelift. Prețul de start al noului model nu se va schimba și va porni de la 33.450 de euro.

Hyundai Santa Fe este unul dintre cele mai vândute SUV-uri din Republica Moldova.

Publicitate

Actuala generație a modelului a reușit să se vândă în peste 300 exemplare de la debutul ei pe piața din țara noastră în anul 2013. Peste 25% din exemplarele vândute i-au revenit versiunii cu șapte locuri Grand Santa Fe.

Chiar dacă prețul noului model a rămas același, noul Grand Santa Fe este mai scump cu 2.000 euro față de varianta cu două rânduri de scaune, în schimb, versiunea entry level este are scaune tapițate cu piele. În plus varianta Grand Santa Fe este disponibilă din start cu motor turbo diesel, tracțiune integrală și cutie automată, dotări care în cazul versiunii cu ampatament redus sunt opționale.

...

...

Design îndrăzneț

Dacă este să privim exteriorul noului model atunci vom observa blocurile optice frontale care au forme noi în interior. Suplimentar la noua grilă a radiatorului, există o bară de protecție față și luminile de zi LED amplasate vertical. În partea din spate sunt aplasate blocurile optice ușor întunecate și noua bară de protecție.

Calitate și comfort de înalt nivel

Pasagerii noului Hyundai Grand Santa Fe facelift se vor bucura de materiale mai bune în partea superioară a ușilor. Scaunele sunt tapițate cu piele de o mai bună calitate, iar în plus, aici și-a mai găsit loc un nou sistem multimedia cu ecran touch screen de opt inch, sistemul audio de înaltă rezoluție de la Infiniti, noua iluminare a comenzilor principale și sistem video compus din patru camere.

...

...

Siguranța, o prioritate

Cât privește partea tehnică, noul Hyundai Grand Santa Fe facelift se poate lăuda cu o caroserie ranforsată cu până la 25% ceea ce va reduce din forța unui impact frontal. Hyundai s-a gândit și la evitarea accidentelor rutiere sau reducerea din forța impactului, astfel noul model va beneficia și de un sistem de frânare urgentă în caz de accident. Modificări au suferit și frânele care au fost îmbunătățite esențial.

Noul Grand Santa Fe s-a ales acum și cu cele mai noi tehnologii precum sistemul de monitorizare a unghiurilor moarte și a benzii de rulare și cruise control adaptiv.

Performanță și eficiență

Dacă este să vorbim și despre motoarele noului Hyundai Grand Santa Fe, atunci aflați că unitatea turbo diesel de 2.2 litri care producea 197 cai putere, acum va dezvolta 207 cai, ceea ce va oferi un sprint mai rapid până ka 100km/h. În continuare motorul va rămâne cuplat la cutia automată cu șase viteze.

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal