Care este prognoza meteo pentru următoarele zece zile

Care este prognoza meteo pentru următoarele zece zile

Serviciul Hidrometeorologic al Republicii Moldova a anunțat că, în următoarele zile, în majoritatea regiunilor se vor înregistra temperaturi de la +15°C până la +25°C în timpul zilei și +2°C în timpul nopții în unele regiuni ale țării, informează Agora.

Marți se vor înregistra temperaturi de până la +15°C la nordul țării. În centrul țării, mercurul în termometre va urca până la +16°C, iar la sud se așteaptă temperaturi de +17°C.

Miercuri se vor înregistra temperaturi de până la +16°C la nordul țării. În centrul țării, mercurul în termometre va urca până la +17°C, iar la sud se așteaptă temperaturi de +18°C. În timpul nopții se așteptă temperaturi de +2°C. Va ploua în toate regiunile țării.

Publicitate

Joi, la nordul republicii, mercurul în termometre va urca până la +20°C. În centru se vor înregistra temperaturi de până la +23°C. În sud se așteaptă temperaturi de la +21°C până la +22°C.

Vineri se vor înregistra temperaturi de până la +23°C la nordul țării. În centrul țării, mercurul în termometre va urca până la +24°C, iar la sud se așteaptă temperaturi de +25°C. În timpul nopții se așteptă temperaturi de +5°C.

Sâmbătă se vor înregistra temperaturi de până la +12°C la nordul țării. În centrul țării, mercurul în termometre va urca până la +13°C, iar la sud se așteaptă temperaturi de +14°C. În timpul nopții se așteptă temperaturi de +3°C.

Duminică, la nordul republicii, mercurul în termometre va urca până la +14°C. În centru se vor înregistra temperaturi de până la +15°C. În sud se așteaptă temperaturi de la +15°C până la +17°C.

Luni se vor înregistra temperaturi de până la +15°C la nordul țării. În centrul țării, mercurul în termometre va urca până la +16°C, iar la sud se așteaptă temperaturi de +17°C.

Marți se vor înregistra temperaturi de până la +16°C la nordul țării. În centrul țării, mercurul în termometre va urca până la +17°C, iar la sud se așteaptă temperaturi de +18°C. În timpul nopții se așteptă temperaturi de +2°C.

Marți se vor înregistra temperaturi de până la +15°C la nordul țării. În centrul țării, mercurul în termometre va urca până la +16°C, iar la sud se așteaptă temperaturi de +17°C.

Miercuri se vor înregistra temperaturi de până la +17°C la nordul țării. În centrul țării, mercurul în termometre va urca până la +18°C, iar la sud se așteaptă temperaturi de +19°C. În timpul nopții se așteptă temperaturi de +5°C.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal