Acest site te lasă să trimiți mesaje în viitor pentru cei dragi

Acest site te lasă să trimiți mesaje în viitor pentru cei dragi

Putem trimite mesaje în spațiu, mesaje criptate, mesaje de toate felurile și avem și aplicații pentru asta. Aparent, putem trimite și mesaje în viitor, atât către noi înșine, cât și către cei dragi, scrie Playtech.ro

Site-ul care îți permite să faci asta se numește FutureMe, și, în mod normal, serviciul a fost creat pentru a-i trimite versiunii tale din viitor un mail. Dacă îți faci cont, poți să le trimiți și altora. Poate că nu e chiar ieșit din comun un serviciu care îți permite să trimiți mailuri programate chiar și peste ani buni, dar îți dă ocazia de a face un gest drăguț. Sunt mai multe servicii similare, care sunt mai degrabă pentru cei care vor să trimită mesaje celor dragi post-mortem. Cele mai populare ar fi Afternote, Email From Death and Deathswitch. De asemenea, și Facebook a lansat o funcție care îți permite să stabilești cine îți poate folosi pagina după ce mori.

De asemenea, există și o rețea socială care îți garantează existența în social media după moarte. SE numește Eter9 și folosește un algoritm de inteligență artificială pentru a publica mesaje chiar și după moartea utilizatorilor. Pxistă o pagină principală, similară Newsfeed-ului Facebook, dar și un ”cortex”, similar paginii de profil.

Poți ”zâmbi” la lucrurile publicate de alții, la fel ca în cazul în care ai da like pe Facebook, și există și o rețea de roboți, numiți Niners, pe care utilizatorii îi pot adopta. Asta înseamna că utilizatorii rețelei vor putea interacționa cu aceștia, în cazul în care nu vor avea foarte mulți prieteni pe Eter9.

Rețeaua este creată de Henrique Jorge, un dezvoltator portughez, iar la ora actuală este folosită de 5.000 de persoane, fiindcă platforma este în stadiu beta. ”Încercăm să dezvoltăm un sistem de inteligență artificială care învață despre utilizatori mult mai repede decât alte rețele, precum Facebook, și un lucru care ne ajută este faptul că Eter9, în acest moment, este o rețea mică”, a declarat acesta. Cei care își vor face cont pe Eter9 vor putea chiar să-și vadă avatarul care le va lua locul după moarte și să îi regleze comportamentul. Ideea nu este una nouă. O altă rețea similară, numită Eterni.me, este creația românului Marius Uraschi. Și aceasta se află în stadiu beta, dar în jur de 30.000 de persoane și-au arătat interesul față de ea.

Publicitate

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal