„Vreau să zic, Ministerul afacerilor interne a fost, este și va fi casa mea și ca să răspund la întrebarea, dacă mă simt trist ... Întotdeauna când pleci de acasă te simți trist, dar în viață totul are început și sfârsit. Vă mulțumesc la toți pentru înțelegere, răbdare și munca depusă comună”, a menționat acesta în anunțul său.

Potrivit declarației, acesta a demisionat la 7 aprilie din propria inițiativă.

Amintim că în luna februarie Procuratura Anticorupție în comun cu ofițerii Serviciului protecţie internă şi anticorupţie al Ministerului de Interne au efectuat percheziții la Centrul Unic de monitorizare a traficului rutier al Inspectoratului Național de Patrulare.

Potrivit Procuraturii, percheziţiile au avut loc în cadrul a două cauze penale, iniţiate pe faptul coruperii pasive şi abuzului de serviciu comis de către persoane publice din cadrul Centrului Unic de Monitorizare şi Coordonare al IGP (CUMC).

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!