Oricine poate să participe la concurs, indiferent de vârstă, naționalitate sau localizare, cu condiția că este gata să își publice lucrările. Concursul se desfășoară în două etape. În prima etapă, juriul local identifică zece cele mai bune imagini la nivel de țară. Aceste imagini sunt transmise juriului internațional, care în a doua etapă decide care sunt cele mai bune fotografii din toată lumea.

Juriul evaluează fotografiile după criterii de natură tehnică, originalitate și valoare enciclopedică. Este important ca toate imaginile să fie însoțite de descrieri exacte a subiectelor ilustrate. Participanții pot încărca doar propriile imagini și doar în condițiile licenței libere. 

Această licență stabilește că autorul este de acord ca imaginile să fie copiate, distribuite și utilizate, inclusiv în scopuri comerciale, fără a obține permisiunea autorului. Află mai multe despre concurs aici. Urmărește pagina de Facebook a concursului, unde vor fi publicate noutăți, evenimente și fotografii.

 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!