„Ne place foarte mult să ne implicăm în susținerea diferitor activități culturale care au loc la noi în Chișinău și nu doar. În premieră am venit anul acesta la CRONOGRAF cu aceste două premii speciale. Cel mai fidel spectator deja știe că va merge pentru nouă nopți în Muntenegru, un sejur similar îl așteaptă și pe jurnalistul care va elucida, va scrie cel mai bine despre acest festival”, a menționat în cadrul interviului Elena Sava.

Directorul agenției de turism a menționat că în concurs pot fi înscrise toate tipurile de materiale jurnalistice - reportaje, galerii foto, interviuri etc.

„Muntenegru este o țară deosebit de frumoasă, virgină spun eu, doar de 10 ani se dezvoltă acolo turismul, iar localnicii încă nu sunt dezmierdați de turiști. Au o grămadă de atracții turistice extraordinare care pot fi vizitate. Muntenegru este o destinație cu imagini superbe, pentru jurnaliștii și fotografii pasionați pe imagini frumoase aici e raiul pe pământ. E cea mai bună și frumoasă destinație din această vară”, ne-a mărturisit șefa Agenției de Turism.

Despre Muntenegru, în detalii, dar și cele mai bune oferte turistice le puteți vedea AICI.

„Avem mai multe proiecte interesante: suntem alături de Bobocii care vin în anul I la Universitate, avem un contract de parteneriat cu Consiliul Municipal al Tinerilor, pe care îl susținem în activitățile sale. Suntem implicați în proiectul Travel in Moldova, deci ne străduim să aducem turiști străini în Republica Moldova. Avem ce arăta, să nu ne fie frică să promovăm această destinație - Wild Moldova înseamnă locuri frumoase, bucate gustoase și mărinimia oamenilor care îi primesc”, a mai remarcat Elena Sava, director Stil Tur.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!