Deputații din comisia parlamentară de profil au remarcat faptul că StarNet este una din companiile lider în sectorul de telecomunicații, care asigură locuri de muncă pentru sute de cetățeni și achită impozite de sute de milioane, iar interpretarea unor termeni, care nu există în legislație, pare a fi o hărțuire a companiei.

Marian Pocaznoi, președintele CCA, a negat că ar exista o intenție de hărțuire din partea CCA. De cealaltă parte, Alexandru Machedon, directorul StarNet, a declarat că, periodic, companiile sale ar fi amenințate de către anumite instituții ale statului.

Amintim că la sfârșitul lunii mai operatorii de cablu din nordul și sudul țării au acuzat compania StarNet de concurență neloială și acțiuni ilegale în serviciile pe care le prestează. De cealaltă parte, StarNet susține că serviciile pe care le prestează sunt în strictă conformitate cu legislația și că îi va acționa în judecată pe cei care îi denigrează imaginea.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!