Andrei Năstase, în cadrul conferinței de ieri a declarat că contul său mail a fost atacat de pe o adresă IP ce aparține Comisariatului de Poliție din orașul Cantemir. La partea de întrebări - răspunsuri a conferinței, jurnalistul today.md, Vadim Ungureanu, l-a întrebat pe acesta „Cât vă costă întreținerea și cât consumă mercedesul pe care îl dețineți la Frankfurt?”. Năstase a răspuns la această întrebare, precizând mai apoi că această informație este una personală și nu ar trebui să-i intereseze pe jurnaliști. 

De asemenea, l-a încruntat pe liderul Platformei DA și cea de-a doua întrebare a lui Vadim Ungureanu: „când ultima dată v-ați întâlnit cu domnul Țopa și a fost prezent unul din partenerii politici ai platformei?”. Răspunsurile lui Năstase în detalii le găsiți în video. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!

"

"