Speakerii conferinței ai fost Andrei Ursulean de la ThinkDigital România, Dmitrii Bulan de la MediaContact (Odnoklassniki) și Vladimir Vieru de la Magic Web. 

„Evenimentul a targetat specialiștii din publicitate, managerii de PR și publicitate, reprezentanții întreprinderilor mici și mijlocii”, a declarat Irina Borș, manager de proiect RockIT.

Directorul companiei de publicitate online ADCENTER, Constantin Donțu, a menționat că piața de publicitate pe Internet încă nu este suficient de matură, deoarece grosul banilor încă pleacă către TV și alte medii de promovare clasice. „Astfel de evenimente vor crește  cunoștințele participanților și îi vor face pe oameni să înțeleagă că investițiile în publicitatea online sunt mult mai raționale și permit calcularea eficienței”, a conchis sursa.

În partea a doua a evenimentului a fost organizat un panel de discuţii moderat de Artur Gurău, director la agenția Granat. Vorbitorii au abordat subiecte ce vizează trenduri în utilizarea reţelelor de socializare, avantajele fiecăreia, utilizarea eficientă a lor pentru construirea unui brand de succes.

La final, participanții s-au declarat mulțumiți de conferință, menționând totodată că pe viitor așteaptă mai multe sfaturi, tips&tricks cu informații ce nu sunt disponibile publicului larg.   

Speakerii RockIT au fost: 
1. Andrei Ursuleanu, Sales Manager la ThinkDigital Romania
2. Dmitrii Bulan, CEO la Media Contact
3. Vladimir Vieru, CEO la Magic-Web 

Moderator Panel de Discuţie:
Artur Gurău, CEO la Agenţia Digitală Granat
 
Experţii invitaţi la Panelul de Discuţie:
1. Andrei Haret, Specialist Digital la Moldcell
2. Constantin Donţu, Manager General la AdCenter

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!