„Eu reflectez asupra modalității de implicare în spațiul public, inclusiv în dimensiunea politică, pe lângă cea de expert și comentator, posibil gazda unei emisiuni televizate. În prezent discut cu o televiziune din Moldova pentru a găzdui o emisiune de autor. Cred că în decurs de 3 săptămâni voi reveni în spațiul public în altă calitate”, a declarat Andrei Popov în cadrul emisiunii Puterea a Patra de la postul de televiziune N4.

Acesta a refuzat totuși să declare despre ce televiziune este vorba.

În cadrul emisiunii televizate Popov a mai spus că este prematură discuția în privința participării sale la alegerile prezidențiale din acest an. Totuși, el a remarcat faptul că „examinez posibilitatea de a mă implica în viața politică foarte serios”.

Fostul Ambasador al Austriei mai precizat că nici o formațiune nu i-a propus să vină la șefia partidului și că nu a avut astfel de discuții cu Vladimir Plahotniuc sau Renato Usatîi pe acest subiect.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!