PayPal reprezintă o alternativă de plată online fără precedent pentru clienţi. Acesta asigură utilizatorului acces la trei servicii de bază ale sistemului prin intermediul telefonului mobil, tablete sau PC-uri: transferul, primirea şi extragerea banilor (achitarea cumpărăturilor sau serviciilor).

Pentru a beneficia de PayPal, trebuie să ai la dispoziţie un card bancar, care este utilizat pentru efectuarea plăţilor online. Toate cardurile emise de Moldova-Agroindbank pot fi înrolate în sistemul PayPal. O soluţie optimă este Cardul Virtual „MasterCard Standard M@IB Virtual” de la Moldova Agroindbank. Cardul se perfectează în cîteva minute, la orice filială Moldova Agroindbank, cu prezentarea copiei buletnului de identitate.

Avînd deja cardul virtual, persoana are posibilitatea să-şi deschidă un cont în PayPal - direct de pe site-ul companiei www.paypal.com. Achitarea cumpărăturilor cu Cardul M@IB Virtual se efectuează la fel ca şi prin intermediul unui cont bancar, singura diferenţă fiind că totul se realizează electronic, din faţa calculatorului conectat la Internet sau altor dispozitive conectate la internet (telefon mobil, tablete PC).

Avantajul este comoditatea personală şi siguranţa banilor - Cardul M@IB Virtual implică mai multă siguranţă pentru că deţinătorul are posibilitatea să depună pe cardul virtual o sumă limitată de bani necesară pentru efectuarea a unei tranzacţii concrete sau a cîtorva operaţiuni, îngrădind accesul la restul banilor de pe conturile sale de bază.

Înregistrarea în sistemul PayPal este gratuită, se înacsează doar cca 2 euro la înregistrare pentru verificarea cardului bancar, care după identificarea persoanei se întoarce pe contul de card.

Moldova-Agroindbank nu percepe comisioane adiţionale pentru operaţiunile cu cardurile bancare în cadrului sistemului Pay Pal. Toate comisioanele care pot fi percepute de system pentru alimentarea contului şi alte transferuri sunt afişate detaliat pe www.paypal.com.

Cardul M@IB Virtual este disponibil în MDL, EUR şi USD. Alimentarea contului acestuia se efectuează la distanţă prin BankFlex din alte conturi deschise la Moldova Agroindbank sau prin virament din alte bănci comerciale, ori prin depuneri de numerar la orice filială a băncii. Soldul disponibil al mijloacelor băneşti în contul cardului virtual poate fi verificat prin abonarea la Internet-Banking M@IB, prin sms notificări, sau prin apel la numărul de telefon (022) 44-16-66.

P. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!