„Țara nu este un business și cu ea nu trebui să conduci ca cu o afacere. Înțelegând regulile nu sunt cinstite iar puterile nu sunt egale, Maia Sandu, Leancă, Năstase, Usatîi și Dodon - puterile de opoziție de acum - trebuie să se liniștească, să se întâlnească, să se grupeze și să discute. E ca în Matrix, unde puterile nu sunt egale. Dar acolo se apără unul pe altul, sar în ajutor. Dacă îl atacă pe unul, se susțin. A fost arestat grupul Petrenco? Atunci trebuie de vorbit despre asta! La fel ca și în cazul reportajului cu mama lui Andrei Năstase. Nu sunt metode corecte, dar nu l-am auzit nici pe Dodon, nici pe Maia Sandu, nici pe Leancă ieșind în apărarea lui, să spună că nu e de bine. Trebuie să se apere unul pe altul”, crede Andrei Popov.

Popov, care s-a retras din PD pe data de 15 martie, spune că „sistemul lui Plahotniuc este unul nociv și trebuie să ne opunem acestui sistem”. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!