*Acest material este sponsorizat

Aplică pentru Programul de Stagiere ATIC/Tekwill. Crește împreună cu noi şi participă la dezvoltarea comunităţii

Aplică pentru Programul de Stagiere ATIC/Tekwill. Crește împreună cu noi şi participă la dezvoltarea comunităţii

Candidaţii talentaţi, specializaţi în domeniul juridic, tehnologia informaţiei, dezvoltarea comunităţii sau marketing, sunt invitaţi să aplice la Programul de stagiere în cadrul ATIC/Tekwill. Durata programului este de 6 luni. Profilul candidatului ideal: proactiv, sociabil,  flexibil şi interesat să se implice în cea mai vibrantă industrie - Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor. 

Domenii:

 1. Suport juridic şi în afaceri - candidatul ideal va oferi suport echipei şi membrilor ATIC prin participarea la revizuirea legislației, coordonarea ședințelor, analiza legislației relevante, participarea în cadrul procesului de evaluare, validare, precum și distribuire a informației, participarea în cadrul ședințelor pe tematici relevante. 
 1. Dezvoltarea comunităţii - candidatul ideal va fi implicat în planificarea, organizarea, coordonarea, monitorizarea, evaluarea evenimentelor dedicate dezvoltării comunității. Abordarea creativă și ideile inovative sunt binevenite. 
 1. Marketing - profesioniștii calificați sunt bineveniți să se alăture echipei pentru a învăța, crea și experimenta. Toate evenimente organizate de noi necesită respectarea cerinţelor de branding stabilite şi o promovare eficientă. Fără susţinerea profesioniştilor potriviţi, acest lucru nu ar fi posibil. 

Candidații interesați sunt invitați să aplice prin expedierea CV-ului însoțit de o scrisoare de intenție la adresa: cceban@ict.md până la data de 23 iunie 2016, indicând în subiectul mesajului „Programul de Stagiere ATIC/Tekwill”. Pentru orice întrebări, nu ezitaţi să ne contactaţi la team@ict.md sau 0 22 887 000 / 0 22 887 001. 

Faceţi cunoştinţă - Tekwill

Tekwill este creat cu suportul Agenţiei Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) în cadrul proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelenţă în domeniul TIC”, implementat de Asociaţia Naţională a Companiilor din Domeniul TIC.  Edificarea centrului de excelenţă este realizată printr-un parteneriat public-privat între sectorul TIC, Guvernul Republicii Moldova, donatori, companiile multinaţionale Microsoft şi IBM, Universitatea Tehnică a Moldovei. 

Tekwill va constitui o platformă educațională şi un hub tehnologic şi antreprenorial, oferind acces la oportunități de studiu și cercetare şi exercitând un rol important în dezvoltarea antreprenoriatului IT în Republica Moldova. Circa 1000 de persoane vor beneficia anual de activităţile şi iniţiativele lansate şi realizate în cadrul Centrului. 

Contribuția esențială a Centrului în procesul de dezvoltare a specialiștilor TIC va fi marcată prin combinarea celor mai bune practici educaționale, celor mai recente tehnologii și transferului efectiv de cunoștințe și experiență. Profesioniștii IT, studenţii și toţi cei interesați vor beneficia de posibilitatea perfecţionării abilităților și competențelor practice, ajustate la cerințele curente ale industriei și tendințelor internaționale. 

În același timp, Tekwill va contribui la asigurarea premiselor pentru dezvoltarea  afacerilor IT în Republica Moldova prin crearea și susținerea programelor de mentorat, oferind acces la spații de co-working, evenimente antreprenoriale și transfer de cunoştinţe. 

Despre Asociația Naţională Companiilor TIC din Moldova (ATIC)

ATIC este o asociație de afaceri ce numără peste 40 de membri. ATIC promovează dezvoltarea sectorului TIC din Republica Moldova prin intermediul parteneriatelor viabile între companiile private, organizații similare, instituții de stat, organizații internaționale. Misiunea Asociaţiei o constituie sporirea competitivităţii sectorului, extinderea pieţei, atragerea investiţiilor în sector şi participarea efectivă în procesul de luare a deciziilor şi reglementare a domeniului TIC. ATIC colaborează strâns cu instituţiile de stat şi cele de învăţământ pentru a promova educaţia în domeniul tehnologiei informaţiei, îmbunătăţirea forţei de muncă pentru sector, precum şi implementarea eficientă a instrumentelor TIC în educaţie.

Pe plan internaţional ATIC promovează sectorul în calitate de partener de încredere şi cu mare potenţial de a răspunde necesităţilor clienţilor interesaţi de outsourcing în sfera tehnologiilor informaţionale şi proceselor de business.

P.

P.

Vezi și aceste știri
Raportul Studiului Generații și Gen: Aproape o pătrime dintre respondenți consideră căsătoria demodată

Raportul Studiului Generații și Gen: Aproape o pătrime dintre respondenți consideră căsătoria demodată

Economia Chinei trece prin cea mai dificilă perioadă din ultimii 40 de ani

Economia Chinei trece prin cea mai dificilă perioadă din ultimii 40 de ani

Bilanțul 112: Au fost înregistrate peste 2,5 milioane de apeluri, iar solicitările au crescut cu 20%

Bilanțul 112: Au fost înregistrate peste 2,5 milioane de apeluri, iar solicitările au crescut cu 20%

Advertoriale
LG a câștigat un număr record de premii în cadrul CES 2021

LG a câștigat un număr record de premii în cadrul CES 2021

Bogdan Spuză a fost desemnat noul CEO al OTP Bank Moldova

Bogdan Spuză a fost desemnat noul CEO al OTP Bank Moldova

Dobândă avantajoasă și fără comision de acordare la refinanțarea afacerii la maib

Dobândă avantajoasă și fără comision de acordare la refinanțarea afacerii la maib

E un efort pe care nu-l putem face
singuri, așa că te așteptăm alături de noi
EMISIUNI
 • Copiii știu mai bine: Ce-și doresc femeile? Ce-și doresc bărbații? (VIDEO)
  Copiii știu mai bine: Ce-și doresc femeile? Ce-și doresc bărbații? (VIDEO)
 • Copiii știu mai bine: Pune-un ban deoparte (VIDEO)
 • Copiii știu mai bine: Totul despre bani (VIDEO)
 • Copiii știu mai bine: Care-i treaba cu șefii, ce mașini conduc și de ce au camere video în birou (VIDEO)
 • Copiii știu mai bine: Soluții noi pentru probleme vechi sau ce ne facem cu rănile căpătate la terenul de joacă (VIDEO)
Cele mai populare
 • 1
  Municipiul Chișinău este, de luni, sub Cod Roșu de COVID-19. Ce restricții vor fi impuse
 • 2
  Acuzat de trădare de patrie și cu averea sechestrată, ex-președintele ucrainean Petro Poroșenko a revenit în Ucraina
 • 3
  Prețul energiei electrice din Estonia a crescut cu peste 345%. Ce a determinat această majorare
 • 4
  Procuratura municipiului Bălți a adus scuze publice fostului polițist de frontieră Gheorghe Petic. Reacția acestuia
Canalul nostru de pe YouTube
Autentificare
Ai uitat parola?
Salvează articolul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Articolele salvate pentru mai târziu, le vei putea găsi în profilul tău.

Urmărește subiectul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Subiectele urmărite le vei putea găsi în profilul tău.