Muzică live și vinuri excepționale la terasele localurilor „Wine Friendly”

Muzică live și vinuri excepționale la terasele localurilor „Wine Friendly”

Cultura consumului de vin în țara noastră, dar și serviciul de vinuri din localuri au intrat într-o etapă calitativ nouă: tot mai mulți oameni își doresc să cunoască secretele degustării vinurilor de calitate și aleg localurile cu emblema „Wine Friendly”.

În campania de vară „Wine Friendly”, cu genericul „Wine Live”, localurile acreditate propun publicului evenimente în care vinurile de sezon - albe, rose, spumante și icewine, multe dintre care au fost lansate în premieră în primăvara anului 2016, de la 19 vinării - sunt asortate armonios cu muzica interpretată live de instrumentiști tineri și talentați, într-o atmosferă relaxată de vară, la terasă.

Primul eveniment al acestei veri a fost găzduită de „Pani Pit”, unde pe 14 iunie, și-au dat întâlnire pasionații de vinuri, vinificatori, somelieri, bloggeri și doritorii de a afla cât mai multe despre Vinul Moldovei. Plăcerea degustărilor răcoritoare a fost combinată cu utilitatea informațiilor despre consumul corect al vinurilor de calitate, oferite de profesioniști.

Sergiu Stratan, somelier: „Acest al treilea val de evenimente Wine Friendly este dedicat vinurilor recomandate pentru perioada caldă, mai ales pentru a fi consumate la terasă.”

Daniela Jitaru, somelier: „Avem vinuri de o calitate extraordinară, care fac față cu ușurință multor vinuri de pe toate continentele.”

Nicolae Apostu, blogger: „Îmi place conceptul campaniei, deoarece e frumos să petreci serile de vară cu un vin bun la o terasă.”

Evenimentele „Wine Live” sunt destinate clienților fideli ai restaurantelor acreditate „Wine Friendly”, dar și tuturor celor care își doresc să deguste vinurile, să le cunoască și să devină amici ai vinurilor produse în Republica Moldova.

Fii și tu Wine Friendly!

Campania „Wine Live” continuă și va cuprinde 12 evenimente complexe cu degustări, muzică, prezentări și masterclass-uri tematice și oferte speciale din partea localurilor participante. Următorul eveniment va avea loc chiar astăzi, iar numărul de locuri este limitat, deci grăbește-te să te înscrii!

Aici găsești agenda și informații detaliate despre evenimentele campaniei: wfr.wineofmoldova.com.

Urmărește-ne pe pagina de Facebook „Wine of Moldova” pentru a deprinde cultura consumului conștient al vinului de calitate!

Despre Programul „Wine Friendly”

Distincția „Wine Friendly ” este oferită de Oficiul Național al Viei și Vinului și partenerul său strategic, Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova, celor mai bune restaurante din țară, care, în urma unui proces riguros de selecție, evaluare și perfecționare profesională, primesc Acreditarea de Calitate în Servirea Vinului. În cele două ediții anterioare ale campaniei „Wine Friendly” au fost acreditate 22 de localuri din capitală, care în prezent poartă cu mândrie însemnul calității serviciului de vinuri.

P.

Publicitate

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal