*Acest material este sponsorizat

BCR Chișinău deschide un centru de afaceri pentru IMM

BCR Chișinău deschide un centru de afaceri pentru IMM
Foto: BCR


Începând cu 1 iulie 2016 în cadrul sediului central al BCR Chișinău a fost deschis un centru de afaceri destinat deservirii Întreprinderilor Mici și Mijlocii. Fiind parte BCR, cea mai mare bancă din România și membru ERSTE GROUP, unul din principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrală și de Est, BCR Chișinău își urmează strategia de a-și extinde portofoliul de clienți și de a-și consolida pozițiile pe piața din Republica Moldova construind relații de parteneriat de lungă durată cu clienții săi.

Deschiderea centrului de afaceri pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii în cadrul sediului central al BCR Chișinău face parte din focusul nostru de a dezvolta parteneriate strategice cu clienții noștri din segmentul corporativ, IMM și angajații acestora. Segmentul IMM al economiei Republicii Moldova dispune de un potențial de dezvoltare care urmează a fi valorificat. În cadrul noului centru clienții din acest segment vor putea beneficia de consultanța personalizată din partea personalului BCR Chișinău care-i vor ajuta să găsească soluțiile optime pentru dezvoltarea afacerii.

Pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii am creat pachete dedicate de produse și servicii bancare lansate pe parcursul anului 2016 și venim cu oferte atractive și pentru angajații acestor companii. Suntem hotărâți să susținem proiectele viabile lansate de IMM și venim cu soluții de finanțare optime pentru dezvoltarea afacerii atât pe piața locală, cât și cea internațională”,  a declarat Juan Luis Martin Ortigosa, Președintele Executiv al BCR Chișinău S.A.

În special pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii BCR Chișinău a lansat 2 pachete de produse și servicii - Pachetul OPTIM și Pachetul BUSINESS. Pachetele presupun achitarea unui abonament lunar care acoperă o gamă variată de servicii atașate contului curent, 24Banking și cardului business, incluse în respectivele pachete. Astfel clienții beneficiază de comision ZERO la deschiderea primului cont curent, la deservirea lunară a conturilor curente, la conectarea și deservirea lunară pentru 24BANKING și la efectuarea unui număr nelimitat de transferuri în MDL prin 24 BANKING. Aderând la Pachetul Business clienții beneficiază de tarif exclusiv de 30 EUR / USD pentru orice transfer efectuat în valută străină.

În afară de pachetele prezentate mai sus, BCR Chișinău oferă clienților săi servicii transfrontaliere, ca membru al INTERNATIONAL DESK, ceea ce asigură clienților transferuri valutare rapide - in aceeași zi și la tarife reduse - în cadrul Băncilor membre ale Grupului ERSTE. La fel, BCR Chișinău oferă un spectru larg de soluții de finanțare, elaborate în vederea susținerii Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Republica Moldova. Adițional la finanțarea tradițională (credite, linii de credit, etc), BCR Chișinău este unicul membru în Moldova al FACTORS CHAIN INTERNATIONAL, oferind servicii de factoring extern și intern pentru facilitarea tranzacțiilor comerciale.

Pentru angajații Întreprinderilor Mici și Mijlocii care nu au proiecte salariale BCR Chișinău a lansat cardul salarial SMART BCR care permite posesorilor să selecteze independent serviciile financiare de care au nevoie. Astfel posesorii cardului SMART BCR vor putea beneficia de oportunitățile de economisire, de finanțare oferite și de a face banking 24 ore din 24 la condiții avantajoase. Suplimentar posesorii de carduri salariale BCR Chișinău beneficiază de dobândă promoțională de numai 9% la creditul imobiliar REZIDENTIAL BCR acordat pe un termen de 25 ani.

Echipa de profesioniști din cadrul centrului de afaceri pentru IMM din BCR Chișinău este la dispoziția fiecărui client pentru a-l ajuta să identifice acele produse și servicii bancare care corespund așteptărilor lui și țin cont de specificul și dimensiunea afacerii. Managerii de relații cu clienții din segmentul IMM dispun de expertiza și experiența necesară și sunt deschiși pentru oferirea suportului necesar Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Republica Moldova.  

 ____________________________________________

Banca Comercială Română Chişinău S.A.: BCR Chişinău S.A. şi-a început activitatea în data de 22 octombrie 1998, fiind una din primele bănci cu capital străin, membru al unui grup financiar internațional care și-a extins activitățile în Republica Moldova. Reţeaua băncii cuprinde 3 unităţi în municipiile Chișinău și Bălți şi 40 ATM-uri amplasate în 5 orașe ale țării. Acţionar unic al BCR Chişinău S.A. este Banca Comercială Română S.A. (BCR), membru Erste Group, Austria.

Banca Comercială Română S.A.: Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (14,4 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.

Erste Group:  Este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrală şi de Est. Mai mult de 46.500 de angajaţi deservesc peste 16.2 milioane de clienţi în cadrul a 2.800 de filiale din 7 ţări (Austria, Republica Cehă, Slovacia, România, Ungaria, Croaţia, Serbia). La 31 decembrie 2015, Erste Group deţinea active totale în valoare de 202.6 miliarde EUR, înregistrând un raport cost/ venituri de 56.1%. Indicele capitalului comun de rangul 1 (Basel 3 implementat integral) s-a situat la 10.2%.

 Informații de contact:

Departamentul Întreprinderi Mici și Mijlocii

Str. A. Puşkin 60/2 MD2005 Chişinău

Tel. +373 (22) 852 035; +373 (22) 852 034

Fax. +373 (22) 265 002; +373 (22) 852 002

E-mail. oxana.saranut@bcr.md     

 Pentru informații de presă BCR Chișinău S.A.:

Departamentul Resurse Umane și Comunicare

Str. A. Puşkin 60/2 MD2005 Chişinău

Tel. +373 (22) 265 098; +373 (22) 852 098

Fax. +373 (22) 265 002; +373 (22) 852 002

E-mail. vitalie.arvinte@bcr.md  

P.

P.

Vezi și aceste știri
Comunismul și bancurile: Sistemul politic cu cele mai multe glume în meniu

Comunismul și bancurile: Sistemul politic cu cele mai multe glume în meniu

Tocmai 16 decese, cauzate de COVID-19, în ultima duminică din septembrie

Tocmai 16 decese, cauzate de COVID-19, în ultima duminică din septembrie

Elvețienii au votat pentru legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex

Elvețienii au votat pentru legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex

Advertoriale
Ei sunt campionii schimbării 2021. Personalități din diverse domenii au fost premiați pentru implicare (FOTO)

Ei sunt campionii schimbării 2021. Personalități din diverse domenii au fost premiați pentru implicare (FOTO)

Proiecte de dezvoltare a sectorului TIC pe agenda „Moldova ICT Summit: The Future of Digital”

Proiecte de dezvoltare a sectorului TIC pe agenda „Moldova ICT Summit: The Future of Digital”

Istoriile de succes ale eroilor din spatele schimbărilor majore în Programul Operațional comun România - Republica Moldova (VIDEO)

Istoriile de succes ale eroilor din spatele schimbărilor majore în Programul Operațional comun România - Republica Moldova (VIDEO)

E un efort pe care nu-l putem face
singuri, așa că te așteptăm alături de noi
EMISIUNI
 • Oameni ca tine: Creatorul de zâmbete (VIDEO)
  Oameni ca tine: Creatorul de zâmbete (VIDEO)
 • Oameni ca tine | Un cuplu de la Ialoveni a pus pe roate o afacere creativă: „În dragoste și în business toate căile sunt bune”
 • Podcastul „Bilet în Parlament”: Tărț la PAS. Analizăm promisiunile noii majorități parlamentare și cât de reale sunt acestea (AUDIO)
 • Podcastul „Bilet în Parlament”: Viața de deputat, între glamour și birocrație. Discuție cu fostul parlamentar Vadim Pistrinciuc (AUDIO)
 • De la 11, cu Veaceslav Platon despre promisiunile electorale ale lui Veaceslav Valico
Cele mai populare
 • 1
  Protest împotriva rezultatelor alegerilor parlamentare din Rusia, la apelul Partidului Comunist
 • 2
  Scopul autorităților în privința emigranților: Până-n 2025, 25% dintre moldovenii aflați în străinătate să își dorească să revină acasă și 50% din cei reveniți să fie reintegrați cu succes
 • 3
  Titlurile din presa străină despre dezvăluirea Nataliei Morari: De la „revelația șocantă” la „declarația care a adus furtună”
 • 4
  PUN către PAS: „Numiri abuzive în funcții, eliberări pe criterii de partid și concursuri trucate” (VIDEO)
Canalul nostru de pe YouTube
Autentificare
Ai uitat parola?
Salvează articolul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Articolele salvate pentru mai târziu, le vei putea găsi în profilul tău.

Urmărește subiectul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Subiectele urmărite le vei putea găsi în profilul tău.