„Vă place Carla*s Dreams? Au o piesă foarte bună - „Eroina”. Doamna Morari fiți atentă. Fiindcă faceți emisiuni foarte dure și luați-o ca un sfat prietenesc. Oricum, eu vă mulțumesc. Nu lăsați geanta undeva, când ieșiți din țară, verificați roata de rezervă. Sunt informații”, a declarat Gofman.

Imediat după această incursiune, Natalia Morari a anunțat că are și ea ceva de spus și a dat citire unui mesaj pe care l-ar fi primit. Aceasta, însă, a evitat să dea publicității și numele persoanelor menționate în mesajul primit. 

„Eu cunosc cine se ocupă de cazul meu dintr-o anumită instituție a statului. Numele eu le cunosc și într-o zi voi discuta cu ei personal. Omul mi-a mai scris să am grijă de sala de forță unde merg, pentru că niciodată nu pot să știu ce se poate întâmpla cu hainele mele în timp ce eu fac sport. Eu cred că asta este foarte grav, când jurnaliștii care încearcă să-și facă treaba sunt amenințați de oamenii din sistem. Eu voi continua să vorbesc”, a încheiat Natalia Morari cu o voce ușor tremurândă.  

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!