„A fost iniţiativa mea de a pleca în SUA, dacă nu sunt auzit acasă, măcar în SUA cineva, eu singur am plecat. Ce fac eu mă priveşte doar pe mine. Nu pot să spun nimic, sunt în proces de derulare. Mai multe aspecte vizează. Este vorba de întrebări reciproce pentru SUA şi Republica Moldova. Ţine de Republica Moldova. Posibil că ţine şi de informaţiile prezentate de mine. Şi la invitaţia lor am plecat în SUA(n.r. structurile americane). Da, sunt în Washington. Când mă întorc mă voi prezenta la Procuratura Anticorupţie. Sunt în Washington, am discuţii importante pentru Republica Moldova. Dar eu am găsit în SUA alte aspecte. Guvernul din SUA este reprezentat şi din alte structuri şi voi prezenta tot ce cunosc”, a precizat Gofman.

De asemenea, acesta a precizat că nu poate să ofere multe detalii despre deplasarea acestuia în SUA. „Suntem în proces de lucru, dar ţin de Republica Moldova şi în scurt timp le voi face publice. Acum sunt în derulare, eu nu sunt regele facebook, este legată de activitatea unei persoane. Văd că s-au pornit isterii mediatice. Dacă nu am fost auzit 3 ani, acum trebuie să vin repede”, a conchis fostul angajat CNA.

Precizăm că, emisiunea INTERPOL a fost înregistrată, iar în același timp la JurnalTV a fost retransmisă în direct conferința organizată de Gofman în SUA. 

Totodată, acesta a precizată că familia lui a fost intimidată după prima lui apariție la TV, două săptămâni în urmă. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!