În urma percheziţiilor autorizate şi desfăşurate pe adresa respectivă, poliţiştii şi procurorii au depistat şi au scos din circuit ilegal aproximativ 800 kg de detergenţi contrafăcuţi, sub formă de praf şi lichid, peste 500 de etichete şi ambalaje destinate împachetării, utilaje confecţionate artizanal pentru contrafacerea detergenţilor, registre de evidenţă privind procesul tehnologic de contrafacere, precum şi schemele ilegale de realizare a produselor pe piaţa internă.

Totodată a fost dispusă iniţierea unei cauze penale pentru escrocherie, în cadrul căreia sunt demarate investigaţii în vederea identificării tuturor complicilor în acest caz. Potrivit legislaţiei penale în vigoare, bănuiţii riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 2 ani până la 6 ani.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!