*Acest material este sponsorizat

Veaceslav Gheorghiev: „Criza din Moldova a plasat Hyundai Moldova pe platfroma de succes”

Veaceslav Gheorghiev: „Criza din Moldova a plasat Hyundai Moldova pe platfroma de succes”

Odată cu apariţia pe piața internă a modelului Hyundai Tucson, centrul auto Hyundai Moldova a făcut un salt înainte, realizând fără precedent vânzări de mai mult de 45 automobile pe lună, stabilind concomitent mai multe recorduri "personale". Despre succesul pe piață și planurile pe viitor a vorbit Veaceslav Gheorghiev, CEO al "Pacific Motors Moldova".

 


 1. Aproape în toate domeniile se simte criza, dar la Hyundai Moldova invers, s-a pornit diagonala succesului, și deja a 4a lună consecutiv realizați lunar peste 45 automobile. Care este secretul succesului?

Desigur, acesta este rezultatul muncii a mii de oameni al concernului Hyundai Motor în lume și a ambițiilor mari ale echipei noastre din Moldova. Acesta este rezultatul unui traseu complex către scopul pe care ni l-am propus acum câțiva ani și iată-ne acum ajunși în vârful piramidei. A fost depus incontinuu foarte mult efort și efectuat un complex de acțiuni rezultative, precum reînoirea imaginii centrului auto, planificarea strategică continuă, susținerea unui marketing agresiv, analiza necesităţilor şi nevoilor consumatorilor, monitorizarea concurenţei, îmbunătățirea permanentă a serviciilor etc.

Cum se spune în popor „cu răbdarea treci și marea”. Noi am fost și vom fi și în continuare muncitori, răbdători, încrezuți în succes. Acum nu doar strângem roada și savurăm rezultate, dar ne mai stabilim noi obiective, și mai mari, mai grele, pentru care suntem gata să lucrăm și mai mult pe viitor.

Aici, dacă îmi permiteți, aș vrea să mulțumim tuturor clienților noștri, fără de care nu ar fi posibile astfel de rezultate. Fiecare dintre ei, stând la volanul mașinei preferate, contribuie la creșterea familiei noastre Hyundai.

 1. Pentru astfel de rezultate, poți doar să te bucuri sau să invidiezi. Nu Vă este frică de mânia concurenţilor?

Da, aveți dreptate, succesele noastre înviorează și oferă tot mai multă putere și încredere echipei noastre, de care sunt mândru. În spatele meu este o echipă tânără și dinamică, care caută în permanență soluții inovatoare și cu care cu ușurință pot fi cucerite orice înălțimi.

Cât despre concurență, aș putea spune că concurența sănătoasă ne place, căci contribuie permanent la dezvoltare și nu ne permite să ne relaxăm.

 1. Din momentul apariției modelelor actualizate a SUV-urilor Tucson și Santa Fe pe piața auto a Republicii Moldova a apărut o oarecare rezonanță. Putem spune că anume armata segmentului popular SUV vă aduce aceste rezultate?

Bineînțeles că da. Datorită segmentului SUV ne aflăm pe platforma succesului. SUV-urile mărcii Hyundai „au capturat”, în sensul bun al cuvântului, orașul nostru. Sunt peste tot. Din momentul apariției sale pe piață, Tucson a devenit favorit actual al clienților noștri și best seller, cu mai mult de 200 mașini realizate.

După pilonul de bază Hyundai Tucson, poziția sa fermă o ocupă spațiosul SUV Hyundai Santa Fe/Grand Santa Fe, care au adunat în țara noastră o mulțime de clienți-admiratori.

 1. Care dintre modelele Hyundai, Vă place și se potrivește cel mai mult Dvs.?

Hyundai Motor Company are o mulțime de mașini pentru fiecare clasă. Sunt un susținător al experimentelor, și pentru a simți caracterul fiecărui automobil, în perioade diferite de timp am testat diferite modele marca Hyundai. i10 este un automobil compact, dar destul de spațios și manevrabil. L-aș recomanda pentru start. Cu Hyundai i30 -  mereu te simți tânăr și energic.

Tucson mi-a deschis noi orizonturi, manifestând energie, putere și viteză. Santa Fe mi-a oferit mai mult spațiu, mai multe călătorii cu familia și mai mult comfort.

La moment în Moldova se comercializează 15 modele de automobile Hyundai, pentru orice gust și buzunar: segmentul SUV (Hyundai Tucson/Santa Fe/ Grand Santa FE), clasa de lux/premium (Hyundai Equus/Hyundai Genesis), clasa medie (Hyundai Sonata), clasa compactă (i30, Elantra), clasa mică (i20, Hyundai Solaris).

 1. Prin ce se diferenţiază anul 2016 de cei precedenți?

După cum Winston Churchill a spus: „Orice criză oferă noi posibilități”. Criza ne-a determinat să ne redescoperim, să găsim noi viziuni și noi posibilități pentru a duce brandul Hyundai în ascensiune la vânzări stabile și a deveni unul din cele mai populare branduri printre automobiliștii autohtoni. Acest lucru este cu siguranță un record al mărcii Hyundai în Moldova.

 1. Ceva timp în urmă noutatea că Hyundai Sonata a fost numit cel mai bun automobil din lume, la capitolul siguranță, a zdruncinat internetul. Cum comentați noutatea?

Da, acum o lună am fost plăcut surprins atunci când mai multe portaluri de știri au raportat că, Hyundai Sonata a fost numită cea mai sigură mașină din lume, potrivit Institutului American pentru Siguranță Rutieră (Insurance Institute for Highway Safety, IIHS).

 În scurt timp după, Hyundai Santa Fe a câștigat premiul Top Safety Pick +, fiind numit de aceeași asociație «cel mai sigur crossover».

Cum aș comenta? Foarte simplu. Brandul Hyundai se află într-o dezvoltare inovatoare continuă. Gigantul coreean se adaptează necesităților consumatorilor, dezvoltă și implementează noi tehnologii în automobilele sale, experimenteză, crează, nu ratează nici o șansă de a uimi cu ceva inovații. Nici un producător auto nu a prezentat lumii mai multe inovații și tehnologii noi într-un an decât Hyundai Motor Company.

Ca urmare, în acest an pentru prima dată marca Hyundai a fost numită №1 în lume pentru dezvoltarea tehnologiilor avansate pentru vehicule ecologice.

Acestea sunt doar unele din succesele concernului. De veți avea curiozitate și ceva timp, vizitați paginele noastre web sau facebook, unde veți fi plăcut surprinși de succesele brandului Hyundai în întreaga lume și, probabil, veți rămâne impresionați de colecția enormă de premii strânsă din lumea întreagă și care crește incontinuu. Cât despre centrul auto, sunt mândru să menționez că centrul nostru de Reparații Auto și Service Hyundai Moldova pentru prima dată în acest an, a fost numit de către Hyundai Motor Company, «Cel mai bun Service printre ţările CSI şi Europa de est».

 1. Rezultate excelente, la sigur, meritate. Și ultima întrebare, se așteaptă pe viitor mărirea familiei Hyundai cu noi modele?

În acest an gama SUV-urilor Hyundai se va mări odată cu apariția modelului Hyundai Creta - un crossover compact urban, cu prețul de start - 11 500 €. Creta este noua capodoperă Hyundai și apariția sa în segmentul SUV compact va fi cu siguranță strălucitoare.

De asemenea, în următorii 2 ani, familia Hyundai se va mări cu cel puțin 10 modele, printre care noile modele i30, i40, Veloster, Genesis Coupe, Sonata facelift și noul Hyundai Venza, pe care mizăm nu mai puțin decât pe Creta.

P.

P.

Vezi și aceste știri
În R. Moldova sunt posibile deconectări de la energia electrică, pe 29 și 30 noiembrie. Precizările ministrului Andrei Spînu

În R. Moldova sunt posibile deconectări de la energia electrică, pe 29 și 30 noiembrie. Precizările ministrului Andrei Spînu

O zi de război în Ucraina costă cât 30 în Afganistan (New York Times)

O zi de război în Ucraina costă cât 30 în Afganistan (New York Times)

Gavrilița, în cadrul Conferinței privind Strategia de reformă a administrației publice: „Vom asigura condiții egale de trai în orașe și sate”

Gavrilița, în cadrul Conferinței privind Strategia de reformă a administrației publice: „Vom asigura condiții egale de trai în orașe și sate”

Advertoriale
Victoriabank: Unica bancă din clasamentul celor mai buni 20 de angajatori din țară

Victoriabank: Unica bancă din clasamentul celor mai buni 20 de angajatori din țară

Proiectul „maib recomandă” se extinde: Beneficiază de servicii de consultanță de la parteneri

Proiectul „maib recomandă” se extinde: Beneficiază de servicii de consultanță de la parteneri

Teatru Fără Nume te invită la Repetiţia cu Spectatorii

Teatru Fără Nume te invită la Repetiţia cu Spectatorii

EMISIUNI
 • Prepare for Future #11, Marcela Lefter - Viitorul energetic al Moldovei și al întregii planete
  Prepare for Future #11, Marcela Lefter - Viitorul energetic al Moldovei și al întregii planete
 • Moldova, I am back! | Alina Perju, tânăra care a revenit din Franța pentru a îmbunătăți viața sătenilor din sudul țării
 • Prepare for Future #10. Svetlana Dimitrioglo și Cătălina Bacalâm, despre digitalizarea globală a industriei fashion
 • DESCIFRAT| Interesele din spatele spargerilor de Telegram și securitatea cibernetică în era tehnologiilor informaționale (VIDEO)
 • PROFESIONIȘTII|Event-manager: „Poate cădea decorul, să nu vină un invitat special, orice se poate întâmpla”
Cele mai populare
 • 1
  Compensații: Cetățenii vor fi anunțați despre categoria de vulnerabilitate energetică atribuită treptat
 • 2
  Livada fraților Stăvilă: Cum pot fructele din Moldova să crească din bani europeni (VIDEO)
 • 3
  Dodon, despre războiul declanșat de Rusia: „Niciodată n-am condamnat agresiunea cuiva. Dacă Rusia atacă Transnistria, eu am să-i condamn” (VIDEO)
 • 4
  Ucrainenii trebuie să se pregătească pentru un alt atac masiv cu rachete începând de astăzi, anunță Ministerul de Interne din țara vecină
Canalul nostru de pe YouTube
Autentificare
Ai uitat parola?
Salvează articolul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Articolele salvate pentru mai târziu, le vei putea găsi în profilul tău.

Urmărește subiectul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Subiectele urmărite le vei putea găsi în profilul tău.