„Domnul Mihail Gofman la moment se află pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Avocatul din SUA al Domnului Mihail Gofman va ieși cu o declarație de presă”, anunță acesta.

Totodată, Sagaidac mai spune că luni, 25 iulie va fi publicată o scrisoare a avocaților lui Gofman către Procuratura anticorupție.

„Dețin o copie a acestei scrisori, pentru a garanta SECURITATEA ȘI SIGURANȚA acelui jurnalist, care va publica și transmite mass-mediei scrisoarea avocatului din SUA al Domnului Mihail Gofman. Scrisoarea va fi publicată LUNI - 25 IULIE CURENT, de către acel jurnalist. În caz dacă se va întîmpla ceva cu acel jurnalist, scrisoarea dată va fi publicată de către mine”, mai menționează acesta.

Amintim că Mihai Gofman a ieșit la sfârșitul lunii iunie într-o emisiune televizată în care a făcut câteva declarații tare despre furtul miliardelor. La scurt timp a ieșit în public și Serghei Sagaidac, cu dezvăluiri similare. În scurt timp, în presă au început a apărea documente ce sunt legate cu fostul funcționar al CNA, iar la mijlocul lunii iulie, deja, Gofman, plecat în SUA a ținut o conferință de presă de peste ocean.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!