VIDEO. „De-o vârstă cu țara”. Deputatul Marina Radvan: Politicienii nu trebuie să fie, neapărat, în costume și cu serviete

VIDEO. „De-o vârstă cu țara”. Deputatul Marina Radvan: Politicienii nu trebuie să fie, neapărat, în costume și cu serviete

În ajunul aniversării de 25 de ani ai Independenței Republicii Moldova, în fiecare vineri până pe data de 27 august, Agora vă va prezenta interviuri cu 6 tineri născuți în anul semnării Declarației de Independență - 1991. Tineri de aceeași vârstă cu țara, dar din diferite domenii și cu viziuni, visuri și opinii distincte ne vor spune fragmente din viața lor și ce cred despre Moldova. Cel mai tânăr deputat din actualul Legislativ, socialista Marina Radvan, la ai săi 25 de ani a apărut dese ori în vizorul presei, însă nu a acordat până acum niciun interviu. Ea a vorbit pentru Agora despre cursul țării, visele și aspirațiile ei, actorie - profesia ei de bază, dar și despre cum e să lucrezi în Legislativ.

Câteva fragmente din interviul de mai sus:

„Marina Radvan este un om simplu, Marina Radvan este studentă la universitate, Marina Radvan este un activist simplu într-o organizație de tineret. Așa s-a întâmplat că, doi ani în urmă, am trecut pe lista partidului și am devenit cel mai tânăr deputat din Parlament. În principiu, eu mă străduiesc să nu mă poziționez ca un om distanțat de popor. Eu, de obicei, foarte bine comunic cu semenii mei, încerc să arăt politica din perspectiva sa umană și sunt împotriva faptului ca politicienii să fie, numaidecât, oameni serioși în costume și cu serviete”

„În societate există un stereotip potrivit căruia actoria este o profesie foarte ușoară, cu un mod de viață simplu, tu ieși pe scenă și râzi, joci niște roluri, dar de fapt această profesie este foarte grea. Dacă un tânăr alege această profesie, el trebuie să-i dedice viața. Când ești actor, trebuie să ai dezvoltat simțul de autocontrol. Unde mă aflu eu acum, asta într-adevăr e foarte important. Știți, mai în glumă, mai în serios, se spune că politicienii sunt actori. De asta eu uneori spun că eu lucrez pe profesie”

Publicitate

Autor:

...

„Anul acesta sărbătorim 25 de ani de independență a țării. Eu sunt, apropo, de aceeași vâstă, am împlinit și eu 25 de ani anul acesta. Eu cred că independența, și acel document semnat, este foarte important. Într-adevăr, țara noastră trebuie să fie independentă, trebuie să fie neutră, să fie suverană”

Autor:

...

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal