Vezi cum arată cel mai original anunț de vânzare a unui automobil

Vezi cum arată cel mai original anunț de vânzare a unui automobil

În fiecare zi vedem diverse anunțuri de vânzare prin care proprietarii încearcă să-și vândă telefonul, mobilierul, hainele sau instrumentele muzicale. Însă uneori putem da cu ochii de unele anunțuri mai puțin ordinare, dar originale. Este și cazul unui anunț de vânzare a unui autoturism care începe astfel: „Salut! Sunt un Mitsubishi Lancer de generația a 9-a, conceput și născut în Japonia în 2008, iar în luna aprilie a aceluiași an am ajuns în Moldova.”

Anunțul a fost publicat pe site-ul de vânzări 999.md. În mesaj se menționează că mașinuța este în căutarea unor noi stăpâni (proprietari). Acesta povestește despre starea în care se află și modul în care a fost îngrijit în toți acești ani.

Vedeți mai jos întreaga postare.

Publicitate

Salut!

Sunt un Mitsubishi Lancer de generația a 9-a, conceput și născut în Japonia în 2008, iar în luna aprilie a aceluiași an am ajuns în Moldova, făcând cunoștință cu actualii mei stăpâni. Prietenii îmi spun Mitsu.

De câteva zile, sunt în căutarea unei noi familii :) Vreau să-ți spun că în acești 8 ani de zile, am fost bine alintat. Am consumat doar carburant calitativ cu adaos nutritive (efix) iar stăpânii mei au avut grijă să merg în termen la service. Lucrările au fost executate în centrele autorizate Elita 5 și Nipon Auto și am toate extrasele documentare în acest sens. Nopțile le-am dormit în parcare subterană, departe de frigul iernilor noastre. Datele odometrului corespund realității și trebuie să știi că marea parte a kilometrilor de la bord i-am parcurs prin Chișinău. Îmi place să mă aventurez pe drumurile de țară însă rar am avut ocazia să încerc offroad-ul. Absorb ușor denivelările drumurilor proaspăt reparate de municipalitate și ador să fac slalom printre fântânile de canalizare construite profesionist pe strada Vasile Alecsandri :)

Arăt și mă simt bine. Află că am moștenit de la strămoșii mei ținuta bună de drum și siguranța pasagerilor. Înregistrez un consum urban econom și pun la dispoziția șoferului întreaga mea herghelie de cai putere, controlată cu ajutorul unei cutii manuale în 5 trepte.

Pe timp de vară îmi alint pasagerii cu un sistem de aer condiționat bine pus la punct iar pe timp de iarnă am grijă să încălzesc scaunele față la temperaturi optime. Oglinzile retrovizoare sunt și ele încălzite. Ai siguranță maximă în cazul deplasării pe timp de ploaie sau zăpadă. Apropo, am pregătit pentru tine și un mic cadou. Un set de anvelope de iarnă care nu sunt luate prin surprindere de zăpadă, spre deosebire de autoritățile municipale :)

Călătoriile la bord-ul meu sunt sigure și se derulează într-o ambianță sonoră de calitate, responsabil fiind sistemul audio Sony cu CD, USB și cititor MP3-uri.

Sunt și practic. Am un volum al portbagajului peste media de clasă unde mai pui că bancheta din spate este rabatabilă și crește astfel volumul de depozitare. La telefon, stăpânul meu îți poate oferi detalii suplimentare, dacă e cazul. Să știi că pot deveni membru al familiei tale inclusiv în credit. Abia aștept să facem cunoștință. Prețul e negociabil. Mitsu :)

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal