Un nou record de vânzări pentru Hyundai Moldova

Un nou record de vânzări pentru Hyundai Moldova

În ultimele șapte luni ale anului curent în Moldova s-a vândut cel mai mare număr de automobile ale concernului Hyundai Motor Group din ultimii 10 ani. Vânzări semnificative s-au înregistrat în luna martie 2016, iar cea mai mare rată a vânzărilor, centrul auto Hyundai Moldova au fost în iulie. Pe ansamblu, cererea din acest an pentru automobilele Hyundai a crescut cu 130%, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. 

„Expansiunea companiei noastre şi creşterea continuă a vânzărilor Hyundai în Moldova este exact ceea ce ne-am propus de mai mult timp şi subliniează încă o dată succesul brandului Hyundai în lume. Popularitatea automobilelor Hyundai se datoreză mai multor aspecte, printre care enumerăm siguranţa excelentă, performanţele grozave, tehnologiile moderne, comfortul oferit, şi nu în ultimul rând designul elegant. Introducerea permanentă a celor mai recente tehnologii asigură automobilelor Hyundai atât respectarea cerințelor de protecție a mediului cât și o economie sporită a combustibilului.

Şi cu toate aceste avantaje preţul automobilelor Hyundai rămâne a fi competitiv, ceea ce ridică marca Hyundai pe treptele popularității în întreaga lume.

Publicitate
...

Din partea noastră, ştim perfect nevoile și cerințele clienţilor noştri şi pentru a le satisface așteptările zilnic îmbunătăţim calitatea serviciilor. Căci pentru a fi profitabil pe o piaţă cu o concurență puternică, trebuie să ai în centrul atenției relația cu clientul, grija de a-i satisface acestuia toate nevoile și de a-i oferi cele mai bune servicii. Şi pentru că ne reuşeşte, feedback-ul din partea clienților noștri ne dă curaj și energie să ne dezvoltăm mai departe, iar recomandările lor ne aduc noi clienţi în faţă, acest lucru fiind cea mai bună publicitate şi cel mai de success marketing. Aici încă o dată zicem un mare mulţumesc clienţilor noştri, tuturor și fiecăruia în parte pentru că au ales Hyundai ” - a declarat Veaceslav Gheorghiev, CEO al „Pacific Motors Moldova”.

Peste 50 de maşini vândute într-o lună, și peste 300 autoturisme comercializate în ultimele șapte luni - un record absolut pentru Hyundai Moldova;

 • Creştere a vânzărilor cu 130%;

 • Top 3 lideri de vânzări Hyundai în Moldova sunt Tucson, Santa Fe, Accent.

  Hyundai Tucson - De la lansarea sa în 2004, acest model a ajuns la creasta valului de popularitate a segmentului SUV din Moldova, unde îşi menţine poziţia cu încredere. Noul Tucson este una dintre cele mai renumite maşini Hyundai şi îşi reafirmă continuu poziţia de lider printre SUV-urile compacte. Prestigiosul premiu J.D. POWER 2016 APEAL AWARD, pe care anual îl desfăşoară compania independentă de analiză şi marketing din SUA, a recunoscut Hyundai Tucson ca cel mai bun automobil în categoria sa în 2016. Tucson a devenit liderul incontestabil datorită designului elegant, interiorului comfortabil şi spaţios, economia de care dispune, precum şi sistemelor inovatoare de siguranţă şi infotainment.

  ...

  Printre opţiunile acestuia se numără şi acoperişul panoramic, display-ul touchscreen, funcţia de menţinere în bandă, şi multe alte opţiuni avansate. În plus, vehiculul poate fi reglat după sine, ca şi cum ar intra într-un fel de dialog cu conducătorul auto: cutia de viteză inteligentă şi manevrarea volanului se reglează după stilul de conducere a celui ce se află la volanul său.

  Mai multe detalii despre Hyundai Tucson le găsiți aici

  Hyundai Santa Fe şi Grand Santa Fe - modele bine cunoscute pentru clienţii din Moldova. Peste 400 de oameni au optat din anul 2012 până în prezent pentru aceste modele.

  ...

  Hyundai Santa Fe - crossover versatil, excelent, cu un design modern și armonios, suspensii confortabile și un interior comod, cu un volum interior de șapte locuri, este capabil să depășească standardul off-road. Actualmente Santa Fe facelift a fost numit cel mai bun crossover la capitolul siguranță, primind cel mai mare raiting de la Top Safety Pick+ de la Institutul de Asigurări Americane pentru Siguranță Rutieră (IIHS).

  Mai multe detalii despre Hyundai Santa Fe le găsiți aici

  Fiind liderul segmentului, Grand Santa Fe este dotat cu cele mai multe sisteme electronice moderne accesibile Hyundai, cum ar fi:

  noul cruise control adaptiv;

 • sistemul electronic de control al stabilitații, ce oferă siguranță în timpul rulării;

 • sistemul inovator de monitorizare, ce oferă conducătorului auto vizibilitate completă, utilizând o serie de camere plasate strategic;

 • sistemul de avertizare la depășirea involuntară a benzii de rulare.

  Mai multe detalii despre Hyundai Grand Santa Fe le găsiți aici

  Hyundai Creta

  La sfârșitul verii, pe scenă va apărea un nou jucător în segmentul SUV Hyundai Creta- crossover cu opțiuni de clasă mondială, înzestrat cu tehnologii cu care doar autoturismele de clasă premium sunt dotate. Test drive-urile vor începe în capitală la sfârșitul lunii august, și cum informează distribuitorul oficial, primii 100 clienți care vor testa Hyundai Creta vor fi înregistrați automat în tombolă, unde câștigătorul va primi - Hyundai Creta pentru un week-end .

  ...

  ...

  ...

  Automobilele Hyundai cuceresc lumea prin designul său unic şi elegant, nivelul ridicat de siguranță și cele mai noi tehnologii. Avantajele Hyundai sunt apreciate nu numai de către experți de renume din lume, dar și de automobiliștii autohtoni, majoritatea dintre care optează tot mai des pentru marca Hyundai.

  P.

  Cele mai populare

  Agora

  AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

  REȚELE SOCIALE

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Twitter
  • Telegram
  • RSS Feed

  APLICAȚIE

  • App Store
  • Google Play
  © 2023 Interact Media SRL
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal