Hyundai Creta- premieră absolută în Moldova pe 5 septembrie!

Hyundai Creta- premieră absolută în Moldova pe 5 septembrie!

Au rămas zile numărate până la apariția noului crossover compact marca Hyundai -Creta pe piața auto din Republica Moldova.

„Fratele mai mic a Hyundai Tucson, noul Hyundai Creta, un automobil care a fost apreciat de mulți experți și pasionați de automobile din întreaga lume este în drum spre Moldova și este în plină forță de a acapara piața auto autohtonă. Noul model este bine adaptat la condițiile climaterice și de drum specifice regiunii noastre, fiind echipat cu cele mai recente tehnologii, Creta va fi vândut la cel mai avantajos preț. Actualmente avem deja mai mult de 30 de comenzi preventive pentru Creta, sunt sigur că o dată cu apariția automobilului în showroom popularitatea acestuia va crește considerabil”, a declarat Veaceslav Gheorghiev, CEO Hyundai Moldova.

Noul crossover va fi disponibil pe piața moldovenească la începutul lunii septembrie, prețul de start fiind 11 500 €.

Publicitate
...

Mai mult decât atât, o dată cu apariția noului jucător a segmentului SUV Hyundai Creta, centrul auto Hyundai Moldova pe data de 10 septembrie va da start test drive-urilor și pentru a marca apariția noului model, primii 100 clienți care vor testa Hyundai Creta vor fi înregistrați automat în tombolă, unde câștigătorul va primi - Hyundai Creta pentru un week-end. Vă invităm să fiți primul care va testa capacitățile noului crossover.

...

DesignNoul crossover de mici dimensiuni Hyundai adoptă noul cod de design al mărcii, „Fluidic Sculpture 2.0”, acelaşi care stă la baza SUV-ului compact Tucson, fratele mai mare al noului Creta. În noul Hyundai Creta, fiecare detaliu este proiectat pentru a asigura maximum confort pentru șofer și pasageri. Interiorul ergonomic și dotat cu materiale de înaltă calitate al noului automobil este proiectat pentru a oferi confort și plăcerea de a conduce.

...

PerformanțeCrossoverul subcompact coreean va fi disponibil cu o selecţie de două propulsoare pe benzină, 1,6 litri cu 123 CP şi - de 2.0 litri cu 150 CP. În echipare standard, motorizările vor fi cuplate la o transmisie manuală cu şase trepte.

SiguranțăNoua tehnologie de securitate face Creta una dintre mașinile cele mai bine dotate din segmentul său. Pentru siguranță maximă, în toate echipamentele standard se vor include controlul electronic al stabilității (ESC), precum și un sistem de monitorizare a presiunii din pneuri (TPMS). În plus, Creta este echipat cu sistemul ERA-GLONASS.

...

Înregistrarea la test drive 022 800 888.

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal