*Acest material este sponsorizat

7 Obiceiuri ale oamenilor de succes

7 Obiceiuri ale oamenilor de succes
Foto: www.youtube.com

Mulți oameni se întreabă cum pot obține succes, fără să realizeze că deja dețin în interiorul lor tot ce au nevoie pentru a realiza totul ce îți doresc.

Oamenii de succes realizează că sunt ceea ce sunt datorită obiceiurilor lor. Obiceiurile determină 95% din comportamentul unei persoane. Tot ceea ce ești astăzi, și tot ceea ce vei realiza vreodată, este determinat de calitatea obiceiurilor tale.

Prin crearea obiceiuri bune vei adopta un comportament pozitiv, care te vor ajuta să obții realizări maxime.

Brian Tracy, speaker-ul și trainerul motivațional nr.1 a studiat 30 de ani acest subiect și a descoperit că oamenii de succes au în comun 7 OBICEIURI:

1. Sunt orientați spre obiectivele sale

E nevoie ca să devină o obișnuință setarea obiectivelor clar și notate pe foaie. E nevoie să te dedici zilnic pentru realizarea obiectivelor tale. Toți oamenii de succes sunt orientați spre realizarea obiectivelor sale. Ei știu exact ce își doresc, ei notează planul de a realizare a obiectivului, ei revizui și muncesc la obiectivele sale în fiecare zi.

2. Sunt orientați spre rezultat

Acest obicei este alcătuit din două practici:

- Primul este practica de a învăța în mod continuu, astfel încât să devii cel mai bun în domeniul tău;

- Cea de a două practică este cea de gestionare a timpului. Acest lucru înseamnă să stabilești priorități foarte clare cu privire la ceea ce ai de făcut și să te concentrezi pe o singură activitate care va aduce cel mai mare în acel moment.

3. Sunt orientați spre acțiune

Acest lucru este cel mai important obicei pentru succes. Este acea abilitatea care te va ajuta să ajungi rapid pe poziții de top la locul tău de muncă. Este capacitatea de a dezvolta și menține un sentiment de urgență, precum și o prejudecată de acțiune. Tempoul rapid în tot ceea ce faci este esențială pentru succesul tău.

Este nevoie să înveți să treci peste amânare, să dai deoparte temerile și să te focusezi 100% spre atingerea celor mai importante scopurilor ale tale. Combinația dintre obiceiurile: orientarea spre obiectiv, orientarea spre rezultate și orientarea spre acțiune, în sine, practice îți va asigura un mare succes.

4. Sunt orientați spre oameni

E nevoie să pui relațiile tale în centrul vieții tale. Aceasta este decizia ta de a cultiva în interiorul tău obiceiurile de răbdare, bunătate, compasiune și înțelegere. Practic, toată fericirea în viață va veni de la capacitatea de a petrece timpul calitativ împreună cu alți oameni.

Vestea bună este că poți deveni o ființă umană minunată în relațiile cu alții oameni, atunci când decizi aceasta.

Așa cum a spus Aristotel, singura modalitate prin care poți învăța orice obicei este prin practicarea sa în mod regulat. Cu cât vei practica mai mult să fii o persoană cu adevărat excelentă în relațiile cu alții, cu atât mai mult vei internaliza aceste calități și vei deveni acea persoană.

5. Sunt orientați spre un mod sănătos de viață

Acest lucru înseamnă că trebuie să urmărești atent ceea ce mănânci și întotdeauna să mănânci mâncare sănătoase în porțiune corecte. Trebuie să faci exerciții fizice în mod regulat, antrenând fiecare mușchi pentru a avea un corp frumos și sănătos. De asemenea, trebuie să ai obiceiuri bune de odihnă și recreere, care îți va permite, în asociere cu alimentația corectă și exercițiile fizice, să ai o viață lungă și să fii mereu într-o stare de sănătate excelentă.

6. Sunt onești

Pe măsură ce trece viața înțelegi tot mai mult că trăsăturile caracterului tău sunt mai importante decât aproape orice altceva.

Onestitatea înseamnă să practici "principiul realității" în tot ceea ce faci. Înseamnă să fii complet obiectiv cu tine și cu lumea din jurul tău. Îți stabilești clar valorile tale și organizezi viața în jurul acestor valori. Dezvoltă o viziune clară și apoi trăiește viața în concordanță cu cele mai înalte idealuri. Nu-ți compromite integritatea sau pacea minții tale pentru oricine sau orice.

7. Sunt disciplinați

Capacitatea de a fi disciplinat, de a te stăpâni și controla sunt cele mai importante calități pe care le poate dezvolta o persoană. Obiceiul de auto-disciplină merge mână în mână cu succesul în fiecare domeniu al vieții.

Până în acest moment obiceiurile tale s-au dezvoltat în mod accidental din momentul copilăriei tale până în prezent. Acum e timpul să iei decizia să fii conștient de cine ești și cine dorești să devii. Începe chiar de astăzi să implementezi obiceiurile menționate mai sus și viața ta va fi schimbată la 360 de grade.

Tu poți obține succes indiferent de orice factor extern, cum ar fi politica, economia, anturajul etc. Este nevoie doar să faci primul pas și să ai alături de tine în călătoria ta spre succes cei mai buni mentori.

Iar un mentor mai bun ca Brian Tracy nu vei găsi. Brian are capacitatea uimitoare de a spune lucrurile complexe folosind un limbaj simplu și pe interesul tuturor.

Pe 13 octombrie Brian Tracy, speaker-ul si autorul motivațional nr.1 în lume va vizita pentru prima dată Moldova. El va susține cel mai popular seminar din lume, care a fost organizat în 75 de țări.

Nu rata ocazia să începi o nouă etapă în viața ta alături de cel mai bun mentor din lume, înscrie-te la seminar accesând pagina BIZZ.MD sau telefonând la numărul de telefon 062012127.

P.

P.

Vezi și aceste știri
Maia Sandu, nominalizată de cititorii Financial Times la categoria „Femeia anului 2022”

Maia Sandu, nominalizată de cititorii Financial Times la categoria „Femeia anului 2022”

Nemerenco anunță că a câștigat un nou proces în cazul „diplomelor false”. Deputata PSRM Alla Darovanaia, obligată să dezmintă acuzațiile

Nemerenco anunță că a câștigat un nou proces în cazul „diplomelor false”. Deputata PSRM Alla Darovanaia, obligată să dezmintă acuzațiile

Putin recunoaște că ținta bombardamentelor rusești este infrastructura energetică a Ucrainei

Putin recunoaște că ținta bombardamentelor rusești este infrastructura energetică a Ucrainei

Advertoriale
Fii Moș Crăciun pentru copiii defavorizați! Ia scrisoarea, cumpără, donează și fă un copil fericit!

Fii Moș Crăciun pentru copiii defavorizați! Ia scrisoarea, cumpără, donează și fă un copil fericit!

De ce să alegi transportul cu autocarul în detrimentul transportului cu avionul

De ce să alegi transportul cu autocarul în detrimentul transportului cu avionul

FinComBank susţine antreprenorii şi evenimentul Pria E-Commerce Conference Moldova (VIDEO)

FinComBank susţine antreprenorii şi evenimentul Pria E-Commerce Conference Moldova (VIDEO)

EMISIUNI
 • Prepare for Future | Adam Sigel, Viitorul industriei de gaming și al storytelling-ului
  Prepare for Future | Adam Sigel, Viitorul industriei de gaming și al storytelling-ului
 • DESCIFRAT| Strategia Securității Alimentare 2023-2030: Ce capacitate are R. Moldova să-și acopere necesarul de produse de bază, ce importăm și cum ne afectează crizele (VIDEO)
 • PROFESIONIȘTII| Pictor: „Artistul poate și trebuie să nu fie flămând și sărac” (VIDEO)
 • PROFESIONIȘTII | Activist civic: „Există stereotipurile că tot ce fac oamenii din ONG-uri, fac doar pentru bani. Acei oameni nu sunt activiști civici” (VIDEO)
 • Prepare for Future #11, Marcela Lefter - Viitorul energetic al Moldovei și al întregii planete
Cele mai populare
 • 1
  Vadim Ceban: Sunt cazuri, când gradul de vulnerabilitate energetică din factură diferă de cel stabilit de Guvern. Cu ce soluție vine Moldovagaz
 • 2
  Institutul pentru Studiul Războiului: Putin pregătește Rusia pentru un război prelungit de cucerire în Ucraina
 • 3
  ANRE a primit cererile de ajustare a tarifelor la energie electrică. Urmează trei zile pentru examinarea solicitărilor
 • 4
  Energia electrică se ieftinește: Consumatorii Premier Energy vor achita 4,62 lei/ kWh, iar clienții FEE-Nord - 4,65 lei/ kWh
Canalul nostru de pe YouTube
Autentificare
Ai uitat parola?
Salvează articolul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Articolele salvate pentru mai târziu, le vei putea găsi în profilul tău.

Urmărește subiectul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Subiectele urmărite le vei putea găsi în profilul tău.